- Geriatrie
Hledejte v názorech
Pavlína K.
Nejlepší paní doktorka v Praze! Chodím k ní už 3 roky. Profesionální, lidská, vždy pečlivá a s respektem k pacientovi. Moc si vážím její práce a doporučuji všem!
Kseniya
Paní doktorka byla naprosto úžasná – milá, trpělivá a velmi profesionální. Už od první chvíle jsem měla pocit, že jsem na správném místě. Vyslechla mě bez spěchu, zajímala se o všechny mé potíže a kladla doplňující otázky, aby pochopila celkový kontext mého zdravotního stavu. Byla velmi empatická, což je pro mě jako pacienta nesmírně důležité.
Vysvětlila mi diagnózu jasně a srozumitelně, nabídla několik možností léčby a vše mi trpělivě objasnila, včetně možných vedlejších účinků a dalších kroků. Oceňuji, že nic nezlehčovala, ale zároveň mě uklidnila a dodala mi pocit jistoty. Navržená léčba mi skutečně pomohla a už po několika dnech jsem pocítila zlepšení.
Také bych chtěla vyzdvihnout celkovou atmosféru v ordinaci – byla klidná a přívětivá, což jen podtrhlo můj celkový pozitivní dojem. Cítila jsem se tam bezpečně a respektovaně.
Barbora
Rozhodně bohužel nedoporučuji ordinaci této lékařky, akutně vás neobjednají, nemají na pacienta čas, i při objednání na čas vždy čekáte, nová lékařka v ordinaci ani nemluvila česky a nerozuměla mi, anglicky také nemluvila, bohužel hodnotím velmi negativně celou zkušenost
Blanka
Jen když se člověk podívá na stránky, že nemají status pohotovosti a každý se musí objednat. Prý rýma není život ohrožující. S rýmou tam snad nikdo nechodí. Je to výsměch pacientům. Syn má stále dokola horečky a napíše ať bere antipyretika??? Nějaké vyšetření???"Komunikují,, jen přes aplikaci a dovolat se tam nedá. Objednají za několik dní. Jednou jsem měla hraničně zvýšený tlak a už mně chtěla dát léky, to že mám normálně tlak v pořádku ji nezajímalo. Všeobecně ji pacient nezajímá, jen když slepě se vším souhlasí. Já už jsem od ní odešla a jsem s novým lékařem spokojená.
Pacientka
Vyšetření doktorky na mé bezdůvodné zvracení bylo “tak nejezte nebudete zvracet”. To jsem v té době opravdu nechtěla slyšet. Ještě jsem paní doktorku nepotkala v dobré náladě. Dneska jsem tomu dala poslední šanci a rozhodně po dnešku odcházím.
Alexandra
Když jsem se dozvěděla, že mám nárok na preventivní prohlídku, napsala jsem paní doktorce s otázkami, jak mi můžou tyto služby poskytnout. (Předtím jsem byla u paní doktorky jednou, kdy jsem se zaregistrovala a pověděla jsem ji o svých potížích. Prohlídka byla dobrá, paní doktorka mi předepsala analýzy). Avšak když jsem se dozvěděla, že preventivní prohlídka zahrnuje v sobě různé diagnostické vyšetření, pochopila jsem, že mi to nebylo poskytováno. Při 1 přehlídce mi kontrolovala jenom tlak. Když jsem ji napsala o tom, tak mi odpověděla, že to mi všechno bylo poskytnuto při první prohlídce (což není pravda). A pak mi zablokovala možnost odpovědět zpět. Úplně nerozumím tomuto chování od člověka, který vybral jako svoji profesi pomáhat lidi.
Viki
Pani doktorka má vzácný kompletní přístup.
Opravdu je v práci pro ošetření pacientů, a ne pro sepsání papíru od praktického lékaře. Všechno jsem měla vždy vysvětleno a nasazena léčba účinkovala hned. Mohu jen doporučit.
V.P.
K paní doktorce MUDr. Chupině chodím už několik let a pečlivější lékařku jsem nezažila. Konečně mám pocit, že někomu jde o komplexní zdraví člověka, dá spoustu užitečných tipů atd. i v rámci e-mailové komunikace s pacienty (formou newsletterů). Ano, taky jsem musela chvíli čekat na vyšetření, ale to se stát může. Raději počkám a budu v péči kvalitního lékaře, než být vzata včas, ale nekvalitně ošetřena. Negativní hodnocení paní doktorky proto absolutně nechápu. Chválí si ji a její kolegyni také moji známí, kterým jsem její ordinaci doporučila.
Y.d
U paní doktorce jsem byla 2krát po domluvě, pokaždé jsem čekala 40 minut. 1krát ztratil výsledky analýzy úplně. jindy vzali ruku a vyhodili, protože dítě plakalo. Nedoporučuji, je to poprvé, co vidím takový nehorázný přístup ze strany lékaře.