Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Zlínská poliklinika a.s. Jiný

U paní doktorky velmi oceňuji lidský přístup a zájem o pacienta, stejně jako její odborné znalosti. Nebojí se odesílat k odbornému lékaři, pacienta vyslechne, vždy se snaží najít nejlepší léčbu, nic nepodceňuje.

Umístění: Zlínská poliklinika a.s. Jiný

Paní doktorka je milá, profesionální a zároveń lidská. Pacientům věnuje plnou pozornost, zajímá se o celkový stav, ne jen co momentálně mě bolí.

Z
Umístění: Zlínská poliklinika a.s. Jiný

Nejlepší paní doktorka mého života. Zkusil jsem již dost, ale s lepší péčí jsem se nesetkal. Za mne mnohokrát a velké díky za péči!

Z

U paní doktorky jsem se setkal vždy s velmi dobrou péčí. Při sebemenších příznacích potíží, s kterými by si sama jako obvodní lékařka nevěděla rady, vždy urychleně zajistí odborné vyšetření. Velmi ochotná, vstřícná a lidská paní doktorka, včetně sestřičky. To se projevuje také na tom, že u ní je vždy nejvíce pacientů z okolních lékařů na patře. Bohužel, občas člověk musí počítat s menší čekací dobou, což je zákonité, jelikož pokud doktor chce důkladně vyšetřit a pomoci každému pacientovi, nemůže nic zkrátit ani ošidit.

Dobrý den, já mám s paní doktorkou jen velmi dobré zkušenosti, dokáže poradit i netabletkovou léčbu a to je k prevenci proti nemoci to nejvíce. Všechny příznaky nemoci mi vysvětlí, řekne co případně hrozí a léčba byla vždy účinná. Myslím, že paní doktorka je moc šikovná a žena na pravém místě.

Paní doktorka je velmi slaba lékařka.NEJHORŠI

zajímalo by mě, kolik procent z pacientů tvoří důchodci. Nic proti nim, ale nelze čekat kvalitní léky, protože se bodově vypotřebí na levných lécích pro lidi, kteří na dražsí nemají a pak tím pádem člověk může dostat akorát to nejlevnější. A nebudu tady zbytečně vysvětlovat tento systém, protože tomu tady podle komentářů nikdo nerozumí.

Jsem velmi spokojená se zodpovědným přístupem, pečlivostí i odbornámi schopnostmi paní diktorky.

Vážená paní doktorka by si měla na dveře dát novou ordinační dobu.
V roce 2009 neordinuji z důvodu čerpání řádné dovolené.

Chodíme k ní celá rodina a nemůžeme si ji vynachválit. Velmi ochotná, kvalitní péče. Vždycky když jsme potřebovala, všechno zařídila, když jsem potřebovala nějakého specialistu, vždy obvolala co mohla, vyřídila a hlavně i zařídila. Si myslím, že řada v ordinaci není známkou špatného lékaře ale naopak. A komu se to nelíbí, si myslím že lékařů je hodně, tak stačí vyměnit. Ale raději si počkám v čakárně u dobrého lékaře než chodit k nějakému ... Já ji můžu jen vřele doporučit. Mám zkušenosti i s jinými lékaři a mohů říct že tahle paní doktorka je perfektní:-)