Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
Nikola Trojáčková
Dnes jsem tam byla se synem a chování p. Cajthamlové bylo otřesné! Naprosto neprofesionální a styl jakým s námi mluvila...nemohu na ní říct jedinou pochvalu! Kdybych nepotřebovala výsledky rychle, okamžitě bych jí poslala někam a odešla. Rozhodně nedoporučuji.
U Paní doktorky jsem byla na ultrazvuku a moc si to pochvaluji. Čekala jsem tak maximálně 5 minut a to v klimatizované místnosti s TV. Stojí za to zajít do jejího SO-MA centra do města než se trápit v nemocnici.
Velmi moderní přístroje, skvělý přístup, příjemné prostředí, přijatelné čekací doby a hlavně - moc mi pomohla.
No, nevím... byla jsem tam se 3letým synem na ultrazvuku a chovala se k němu jak k dospělému což se mi moc nelíbilo. Jako odborník skvělá ale co se týče přístupu k synovy moc jsem spokojená nebyla.
Vzorná organizace i přístup k pacientům jak od paní doktorky tak od personálu. Lze jen doporučit.
Drahoslava Klecánová
Rakovník
alice
Skvělá lékařka,a člověk na správném místě.Poradí a umí vše vysvětlit.Na 100% DOPORUČUJI
Z. Jirková
Odbornice, příjemná, stále se vzdělává a o své pacienty se dále stará a pomáhá jim i při dalším řešení jejich problémů