MUDr. Anna Briestenská

Děčín 1 adresa

Kontaktní údaje

Chirurgická ambulance

U Plovárny 14/1190, Děčín

• Velmi příjemná a hodná lékařka.

• nejvýstižnější je toto hodnocení "Namyšlený člověk,špatně hodnotící stav pacienta" Podle mě je lépe zvolit jiného lékaře.

• Velice profesionální lékařka s dlouholetou praxí, která je znát. Je to velmi hodný člověk. Vždy, když jsem potřebovala pomoc, tak mi poskytla tu nejlepší.

• Výborný chirurg a člověk.Rozumí své práci perfektně. Mnohokrát pomohla mně,rodině i mým známým v těžké životní situaci.Neznám lepšího odborníka!!

Mohu říci jen to nejlepší. Vždy ochotná, vstřícná a velký odborník.Člověk s velkým Č.

PAní doktorka je člověk na svém místě,opravdový odborník a navíc moc příjemná...

• T

paní doktorka mi už vícekrát velice pomohla...pokaždé,když jsem k ní přišel byla velice vstřícná a ochotná.

MUDr Briestenská je velmi kvalifikovaný lékař s obrovskýmy zkušenostmi...mohu jen vřele doporučit.

S paní doktorkou mám výborné zkušenosti. Diagnózy i prováděné zákroky byly vždy v pořádku. Dostalo se mi profesionální a vstřícné péče.

Jde o seriozní doktorku, která ví co dělá. Díky a doporučuji