Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
David Buchta
"Tato paní doktorka" by měla vrátit diplom. Absolutně nepomůže pacientovi. Mluví s Vámi jako když ukrajuje máslo a přesto pro Vás nic neudělá. Na tomhle místě nemá co dělat!!! Odborník o ní řekl, že je naprostý ignorant nebo odborně nekompetentní. Nedá se spolehnout na její postup léčby, protože vždy řekne, že pacient je v pořádku a přitom není.
Zdena
Velice příjemná paní doktorka, která vás vyslechne a navrhne léčbu. Vždy jsem v čekárně byla pár minut a šla jsem na řadu. Ordinační hodiny mě vyhovují.
Dvoř.
O paní doktorce jsem se dozvěděla přes známou, která si ji nemohla vynachválit! Nyní plně souhlasím a doporučuji, je to velice příjemná, ochotná a chytrá doktorka.
Luca
Na oridnaci paní doktorky mi nejvíce vyhovují její ordinační hodiny, zvlášť nyní, když se nemohu uvolnit z práce. Paní doktorka je velice příjemná a vždy mi ochotně pomůže. Rozhodně vřele doporučuji a zároveň děkuji za skvělé jednání a přístup!
Paní doktorka je milá,ochotná,vstřícná ve všem poradí a pomůže.To mohu říct i o sestřičce.Zkrátka jsou skvělé.Lepší ordinaci neznám.Celá rodina je velmi spokojena.C.J.
Paní doktorka je milá, ochotná,vstřícná a snaží se udělat pro pacienty co je v jejích možnostech.To stejné mohu říct i o její skvělé sestřičce.Zkrátka tvoří spolu velmi dobrý tým.Přála bych všem více takových lékařů a sester.Díky!!!
S paní doktorkou jsme velice spokojeni celá rodina...vždy se o nás všechny důkladně a pečlivě postarala..navíc je velice příjemná a milá. Ivana
Paní dokrotka Blažková je velice profesionální. Její přístup k pacientům je vždy vstřícný, ochotně naslouchá, co máte za potíže a efektivně hledá jejich vyřešení. Navíc objednává na čas, na který také vždy pacienty bere. Její sestra Š. Červenková je také velice ochotná a milá. Takže zkrátka, jsou Nejlepší.
Renata
Paní doktorka Blažková je vždy milá a ochotná pomoci.
pacient-bývalí!!
Paní "pseudo doktorka"Blažková,dle mého názoru,absolutně nemá vztah k pacientům,léčit paralenem dovede i laik,můžete si jej koupit i na čerpací stanici,nebo u vietnamských obchodníků.
Přesto že není schopná správně určit diagnózu,není schopná pacienta ani doporučit k odbornému lékaři.
Zřejmě vyhovuje těm,kteří návštěvu lékaře,mají jako zpestření a pletou si ji s návštěvou obchodního centra.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně