Eva Havlíčková
Paní doktorka je zejména člověk se srdcem. Nikdy pacienta neodmítne. Má pěkný vztah k dětem a je šikovná. Plomby vůbec nepadají. A zákroky nebolí.
Miluše.
Paní doktorka je úžasná, zkušená, hodná a veliký profík. Dělala mi velký zákrok a nyní se zase mohu smát na celé kolo. Díky také sestricce a zubní laborantce Pavle. Tato trojice si opravdu zaslouží to nejvyšší ocenění a velké díky. Nikdy jsem nedoufala, že se budu k zubaři těšit. Až zde, v Telči. Přijala mne v době karantény s bolestí a následně zaregistrovala, abych nemusela hledat lékaře v Brně nebo zde po okrese. Připadala jsem si jako pacient, který si zaslouží tu nejlepší péči a to není pravidlem. Takže má zkušenost s paní doktorkou Bínovou je jen ta nejlepší a moc a moc děkuji.
lenka
Za kvalitu zubu si muzeme sami a pokud nas zakrok doktorky Binove dost bolel tak proto,ze je chyba v nasi peci o chrub.Doktorka je velmi schopna a pecliva,v kazdem smeru nam jen pomaha
Vlasta a Jitka T.
Pani doktorka je specialistka ve svém oboru. K tomu ještě příjemná a hodná.Prostě řečeno umí.
Milda F.
můžu jenom doporučit,občas je malinko tvrdší,ale výsledek je znát. Já jsem spokojený a nešel bych jinam.
spokojený pacient
Sadistka, ale šikovná. Po jejím vyspravení zubu neplivu plombu hned za dveřmi ordinace.
Jitka a Zdeněk
Doporučuji
....
dobrá zubařka, můžu všem jedině doporučit
Franko Nero
Vynikající odborník ve svém oboru, vřele doporučuji