Anežka Veselá

Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost

Nadějkov 6, Tábor

Číslo ověřené
Umístění: Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost...Více • Jiný Méně

Paní doktorka je kapacita.
Je to velmi milý a empatický člověk. Vždy Vám ráda poradí. Je velmi lidská a chápavá. Náš syn i my ji máme rádi, lepšího pediatra než je paní doktorka Veselá nenajdete. Paní sestřička je také skvělá!

Umístění: Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost

paní doktorka i sestřička jsou skvělé, vše vysvětli,zopakují a věnují se. Nemají problém ani s připomínkami(rozdelení vakcin při očkování),vždy ochotně vyhoví a nebo vysvětlí,proč to musí být tak či onak. Vždy na telefonu,Mareček má paní doktorku moc rád.

Paní doktorka i sestřička jsou velice milé,hodné a vždy dobře poradí a občas řešíme pouze po telefonu a vždy dobře poradí.Jsem ráda,že mi byla před pěti lety doporučena.

Paní doktorka i sestřička jsou moc fajn. Když se nám v roce 2007 narodil syn Lukášek, chodili jsme k panu doktorovi M. Pospíšilovi. Malý měl dýchací problémy, on ho vůbec nevyšetřil, jen říkal, že to u malých dětí bývá a že je zdravý. Když mu bylo 8 měsíců, tak mi říkal, že musím i nadále kupovat masozeleninové příkrmy Hami - v té době už mu jedna sklenička nestačila. A všichni víme jak jsou příkrmy drahé!
A tak díky mé švagrové jsme začali chodit k paní doktorce Veselé a já byla o mnoho klidnější, protože se synovi začala věnovat. Při jednom dýchacím problému nás okamžitě poslala do nemocnice na vyšetření a strašně se divila, že pan doktor neudělal krevní odběry a už dávno nenechal syna vyšetřit. Díky ní je dnes Lukášek zdravý jako rybička!!! Nevím jak by to dopadlo, kdybychom zůstali u pana doktora Pospíšila!!!

Nejlepší paní doktorka,

kterou jsem kdy poznala, sama jako malá holka a nebo skrze svou vlastní dcerku Elišku.. vždycky moc milá, ochotná, poradí co a jak a ještě přidá nějaké to povzbující slůvko k dobru, je mi moc líto že jsme teď v Praze a musíme si pro malou hledat novou paní doktorku:-(

Přeji ať se jí i sestřičce stále daří a mají spousty dalších kladných hodnocení, protože svou práci dělají srdcem a lidským přístupem

Kristýna a Eliška Čtvrtečkovi

Paní doktorka je ojedinělý člověk. Prostě člověk na svém místě. Ochotná, milá ale co je nejdúležitější, velmi dobrá doktorka.

velmi dobrý pediatr

Paní doktorka, je velice milá a pečlivá.
Syn měl několik ošetřijcích lékařek, ale ona patří na první místo.
Vše vysvětlí, nabídne řešení a hlavně má lidský postoj.
Eva Zemanová

Navštěvuji paní doktorku, jak se svou jedenáctiletou dcerou tak i s desetiměsíčním synem a ani jednou jsem neodcházela z její orinace nespokojená. Má úžasný přístup k dětem, vše vysvětlí a poradí.

Opravdu báječná paní doktorka. Milá,hodná a vždy si dokáže najít cestičku do dětských srdcí. Ochotná vždy poradit s každým problémem. Rozhodně doporučuji.