Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Kristína M.
Přidávám se k ostatním recenzentům a pěji na pana doktora samou schválu! Kéž by každý uměl takto bezbolestně trhat 8čky, ani jsem se nenadála a zub byl venku. K panu doktorovi jsem šla s výměnným lístkem o své zubařky a ačkoliv jsem si kvůli koronasituaci musela pár měsíců počkat, vyplatilo se. Pan doktor vše hezky vysvětlil, žádný můj dotaz mu nepřišel blbý, nezapomněl vtipkovat, člověku to fakt psychicky pomohlo aby se nebál. Pana doktora budu doporučovat všude. Protože tak empatický a přitom profesionální přístup se jen tak nevidí. Důležitá poznámka - na rozdíl od jiných stomatochirurgů mi nenutil žádné "lepší" rozuměj dražší stehy, ani pořízení dalšího OPG, neúčtoval si za výkon nic, vše šlo na pojišťovnu. Rekonvalescence trvala po jeho zákroku nejkratší dobu ze všech trhaných 8ček a prakticky po 2 dnech jsem mohla jíst takřka všechno. Dávám 10 hvězdiček. A navíc se na něj hezky koukalo.
Pavlína Vladyková
Pan doktor je úžasný, vtipný a velký profík!!! Nikdy jsem lepšího zubaře nepotkala a pomalu a jistě mě zbavuje mého panického strachu ze zubařů. Trhání dvou osmiček naprosto bezbolestné a ani po zákroku mě nic nebolelo. A nikdy mě neodmítl když to bylo akutní. Všechno vysvětlí, je velice ochotný. Za mě mohu jen doporučit.
Vladyková
Lucie Sojková
U pana doktora jsem byla na vyndání osmiček. Ačkoliv jsem měla velký strach, vše proběhlo opravdu rychle, profesionálně, bezbolestně a i stav po trhání zubů byl naprosto fajn. Vůbec jsem nečekala, že to může někdo provést takto snadno.
Hana K.
Dnes mi pan doktor vyndaval kořeny,žadna bolest ,byl něžný ,vše vysvětlil ,prostě super .Je úžasný a je na svém místě,moc děkuji.....
Markéta Spoustová
u pana doktora jsem byla na implantátech a mohu jen doporučit vše vysvětlil a byl šetrný přítel měl problém se zubem a ikdyž to není jeho pacient zub mu vytrhl a ani chvilku nepochyboval.....určitě je to profesionál a nikdy jsem nikoho lepšího nepoznala.
Jan Štefl
Pročítal jsem si zdejší komentáře v rámci záchvatu zoufalství z nadcházející extrakce vodorovně rostoucí osmičky a musím říct že to člověka docela uklidní:) Osobně jsem strávil v zubařském křesle sotva čtvrt hodiny, zákrok byl zcela bezbolestný, hojení bezproblémové. Pan Bečka na mě působil jako ochotný a slušný profesionál.
b.janulinka
Pan Dr. Bečka je skvělý zubař, po dlouhé době jsem narazila na šikovného a milého, pěkného doktora, který svou práci dělá rád a je to znát. Nikdy jsme se nesetkala s tím, že by mě odmítnul, vždy mi pomohl, když to bylo akutní. Jsem s ním velice spokojena a můžu ho jen a jen doporučit. Jana Špaková
vera s.
Pan doktor je skvělý, mohu ho jen doporučit. Pacienta uklidní, vše vysvětlí. A je opravdu moc šikovný, trhal mi sedmičku a určitě to nebylo jednoduché, protože se dost nahledal uraženého kořene, přesto den po zákroku otok nulový a bolest mizivá. Teď věřím, že i implantát bude v úplné pohodě, rozhodně nikoho jiného hledat nebudu.
martinfiury
Po první návštěvě jsme s přítelkyní věděli, že jsme si našli skvělého zubaře. Při dalších jsme se už jen ujišťovali. Mám dělané dva přední zuby a přítelkyně trhané osmičky a oba jsme velice spokojeni s jeho prací. Doporučuji tohoto doktora!
Žílová Květoslava
Pročetla jsem si některé negativní recense a musím se pana doktora trochu zastat. Obzvláště v případě paní Míšy z toho čiší škodolibost. Já k Dr. Bečkovi docházím již šestým rokem, ve svém věku si mohu dovolit srovnávat s prací jiných stomatologů, lze konstatovati, že pak doktor pracuje velmi precisně a žádné kořeny či co nezaplněny neponechává, to jest úplným nesmyslem. Přeji mu do roku 2014 hodně zdaru a síly, již brzy se musím dostavit na preventivní kontrolu!
JUDr. Žílová Květoslava
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze