Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
K.N.
Bohužel chování sestry je naprosto nevhodné a arogantní, co řeší sestra s pacientkou slyší celá čekárna, paní doktorka mi neustále něco vnucuje, jen aby si dost vydělala. Při poslední návštěvě jsem měla trochu rýmu a obě dvě se ke mě chovaly jako bych byla prašivá. Katastrofální chování.
Klára Morrison-Lyons
Musím dát bohužel špatnou recenzi. Zatímco s odborností lékařky jsem nikdy větší problém neměla (až na vyšetření prsů, které jsou jinde součástí prohlídky a zde jsem neměla ani jednou), paní doktorka bohužel naprosto postrádá empatii. Při mé poslední návštěvě mi bylo vytknuto, že nemám roušku a chraptím. Bohužel nezůstalo u jediné výtky a paní doktorka pokračovala během samotného vyšetření, což bylo velmi ponižující a nepříjemné. Snáším vyšětření dobře, ale umím si představit, že pro ženy, které mají větší stud a ostych, by byla podobná situace docela traumatizující. Na mé námitky, že jsem od lékaře uschopněná s tím, že infekční už dávno nejsem, lékařka nereagovala a pokračovala ve výtkách. Na stránkách ordinace navíc není o povinnosti nosit roušky ani slovo. Naprosto ponižující návštěva a nedostatek empatie mě donutil změnit lékaře.
P. L
Paní doktorka ze začátku působila mile, ale jakmile jsem nezaplatil poplatek v těhotenství vše pro ni byl problém ( fotka z ultrazvuku, neschopenka, změna adresy při vyšetření v jiném městě) a nikdy mi v ničem nevyšla vstříc a ve všem byl problém. Po každé návštěvě u ní, jsem se necítila dobře. Paní doktorce chybí empatie, vstřícnost k pacientům a ochota, myslím že gynekoložka by takové vlastnosti mít měla. Na další návštěvu k ní se už nedostavím.
Monika
Paní doktorka je milá, sympatická paní, ke které jsem chodila vesměs ráda, protože své pacientky vyslechne, ale:
- za 10 let nedělala ani 1x vyšetření prsou
- v mých 30 letech mi doporučila objednat se na mamograf
- nabízela mi opakovaně očkování proti HPV infekci (jsem vdaná a smysluplnost tohoto očkování je především před zahájením pohlavního života)
- moji vrozenou vadu v pochvě pokaždé komentovala slovy: "To teda nevím, jak vy jednou budete rodit." (taková věta vás v době plánovaného těhotenství umí psychicky rozhodit víc než si vůbec připouštíte)
- v 26. týdnu těhotenství jsem ráno v 8.00 přišla kvůli křečím v břiše a několikadennímu špinění - musela jsem čekat 1, 5 hodiny v čekárně, protože jsem nebyla objednaná a na řadu mezitím šly všechny pacientky, které postupně během té doby do čekárny přicházely, zatímco já čekala. Výsledek vyšetření ji znepokojil a chtěla, ať jedu co nejrychleji do porodnice. Odjela jsem vlastním taxíkem, protože na sanitku údajně minule čekala 45 minut. K taxíku a od taxíku jsem tedy musela jít po svých a 3,5 hodiny po opuštění její ordinace jsem předčasně porodila.
Kvetusa
Paní doktorku moc doporučuji, byla vždy milá a profesionální. Sestřičky jsou také příjemné, hlavně sestřička Jana, ale ta je teď na mateřské. Letos jsem si připlatila nadstandard, měla jsem ultrazvuk při každé návštěvě. Teď jsem v zahraničí s dětmi a všechny problémy s ní komunikuji emailem nebo přes telefon, což mi vyhovuje.
handapa
I já měla u paní doktorky problém s vyšetřením prsou. Za těch několik let, co k ní chodím, mi ho provedla pouze jednou, když jsem si stěžovala na bolest. Ale jsem moc stydlivá na to, abych si o vyšetření sama říkala, takže i přeste tento velký nedostatek doktorku navštěvuji i nadále. Jinak jsem s ní velmi spokojená a co se jiných vyšetření týče, připadají mi nadstandardní. Například jsem se u jiných gynekologů nesetkala s ultrazvukem při každé preventivní prohlídce. Také jsem si ze začátku platila nadstandardní služby, ale rozdíl mezi přístupem dřívějším a nynějším, kdy si nadstandardní péči neplatím, vůbec nepociťuji. Paní doktorka se mi věnuje stejně jako dříve.
petra b.
K paní doktorce chodím už 6 let a jsem maximálně spokojená. Starala se o mě celé těhotenství, na každou návštěvu u ní jsem se těšila. Vše mi vždy vysvětlila a nikdy jsem neměla pocit, že ji zdržuji.
Opravdu doporučuji.
mati
Moderně vybavená ordinace, komerční přístup, absence empatie. Zažila jsem to v rané fázi těhotenství, kdy ultrazvuk ještě neukazoval plod dostatečně a paní doktorka začala na to konto velmi necitlivým způsobem řešit možnost, že dítě není v pořádku a mám počítat s tím, že možná potratím. Velkým problémem pak bylo, že jsem nezaplatila tzv. nadstandard pro těhotné - 3000,- Kč. Nebyl mi kvůli tomu později nabídnut test vrozených vad plodu, na který jsem měla jako těhotná nad 35 let nárok. Když jsem o něj sama díky informacím od kamarádek žádala, bylo mi řečeno, že bych musela zaplatit cca 1500,- Kč, ale že už je na test v té chvíli stejně pozdě a v podstatě, ať si trhnu nohou. MUDr. Šula. Neuvěřitelné. Okamžitě jsem si našla jiného gynekologa, který mi test nechal udělat, bez řečí a zdarma, neboť ho hradí pojišťovna. Takže pokud nechcete platit za běžné výkony peníze navíc a máte raději citlivý a lidský přístup - nedoporučuji.
Petra
K MuDr. Zemanové nemám větší výhrady, až na to, že jsem přihlášená k ní, ale ona tam téměř nikdy není a nechává se bez upozornění zastupovat MuDr. Šulou. Když pominu jeho arogantní a sexistický přístup, naprosté ignorování mých otázek, tak MuDr. Šula je velice neprofesionální, neumí ani vyjmout nitroděložní antikoncepční tělísko. Místo toho mě nechal 3 roky trpět velmi silnou menstruací každých 14 dní a když už jsem byla zcela vyčerpaná, namísto, aby tělísko jednoduše vyndal, poslal mě do nemocnice na hysterektomii! Naštěstí v nemocnici u Apolináře jsou inteligentní a schopní lékaři. Tělísko mi 1 z nich vyjmul zcela bezbolestně bez potřeby anestezie, trvalo mu to asi 3 vteřiny. Rozhodně tohoto "lékaře" (MuDr. Šulu) nedoporučuji, pokud nejste masochisti a nechcete zcela zbytečně a dobrovolně trpět.
L.K.
S paní doktorkou jsem naprosto spokojená, péče v těhotenství výborná. Doporučuji dále.