Kožní ordinace
Makovského 1396/16b, Praha

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Kožní ordinace Jiný

Paní doktorka mi byla doporučena paní lékárnicí na Žižkově. Byla již třetí lékař, kterého jsem navštívila ohledně problému s nehty na nohou. Ztlušťovaly se, kroutily se a zarůstaly mi do nehtového lůžka. Dva lékaři před ní mi stále tvrdili, že se jedná o plíseň či že je to spojeno s mým atopickým ekzémem. Vodiček a mastiček, co jsem za cca tři roky vystřídala, a co mě to stálo, nesmyslně, peněz, raději nemluvit. Paní doktorka mi vysvětlila, že o žádnou plíseň se nejedná, jedná se o nemoc nehtů a že může být dědičná. Oba lékaře předtím jsem upozorňovala, že tímto trpí i moje sestra a maminka. Paní doktorka Vocilková mi doporučila podologa. S rovnátky na nehtech mám nyní po problému. Sice drahá léčba, ale konečně účinná. Paní doktorka si zaslouží moje velké poděkování.

Umístění: Kožní ordinace

Zatím maximální spokojenost. V místě bydliště totální nespokojenost. Dojíždím za ní přes 100 km a stojí mi to za to. Doporučila mi ji dcera a já také doporučuji.

I
Umístění: Kožní ordinace

Velice příjemná a zodpovědná paní doktorka. Nezanedbává pacientův stav, při pochybnostech o kožním útvaru mě poslala na dovyšetření do FN, což velmi oceňuji.

Z
Umístění: Kožní ordinace Ekzem, kontrola znamenek

Pristup pani doktorky byl otresny, nevim, jestli to bylo z duvodu toho, ze nejsem pravidelnym pacientem nebo momentalni naladou, ale viditelne me chtela vyprovodit z ordinace co nejrychleji..na moje potize s ekzem reagovala pouze dlouhymi latinskymi nazvy a na muj dalsi dotaz, zda by se nepodivala, zda nemam nejaka rizikovejsi znamenka, mi dala letak, kde si to muzu precist..absolutne se na me nepodivala, proste nic. Jednoduse strasna navsteva a chovani neprofesionalni

Paní doktorku mohu jen doporučit. Od doby co ji znám tak se mi nestalo, že bych neměl vyprané a vyžehlené věci a svíčkovou umí taky na jedničku.
Jako lékařka je výborná, jen já jako pacient stojím za prd.

Š

Paní doktorku mohu jen doporučit. Skvělá doktorka. Chodím k ni u pres 10 let a jsem s ni naprosto spokojen.

Skvělá lékařka, skvělá ženská :)) jsem velmi spokojená, ráda k ní chodím, konečně jsem natrefila na milého odborníka.

Na objednání je potřeba čekat měsíc, ale slyšela jsem předtím dobré recenze, tak jsem si řekla, že i počkám. V den objednání jsem přišla o 20 minut dříve a už to bylo před zavírací dobou (měla jsem být poslední klientka). Výsledek - všechny dveře zavřené, uvnitř nikdo, telefon taky nikdo nezvedal. Nakonec absolutně ztracený čas, zbytečně jsem jezdila a zničená nálada, jelikož jsem čekala skoro měsíc. Nedoporučuji.

C

MUDr.Vocílková je m.j. pokladníkem České dermatovenerologické společnosti a odbornicí přes ekzémy.Jako jedna ze tří posudkových lékařek v Praze se podílí na neuznávání kontaktních ekzémů jako nemocí z povolání.
O jejím charakteru svědčí i to, že sice odpovídá na dotazy, ale s nadřazeností a s vědomím moci vyplývající s její funkce.

Paní doktorka je opravdu skvělá - rozumí svému oboru, aktivně se o něj zajímá a navíc je velice milá! Přestože je hodně vytížená, pacienty neodbývá a při své práci má na prvním místě jejich prospěch. Patří k těm nejlepším lékařům, které znám. Opravdu vřele doporučuji.