Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
O.A.
Paní doktorka je velmi příjemná. Snaží se najít řešení a nic nepodcenit. Sestra je velmi milá a i přes velký nápor který mají, se chová mile a příjemně.
VN
Naprostá spokojenost. Lékařka vždy dobře poradila, doporučila správná vyšetření i vhodné léky. Velmi kompetentní, profesionální a vstřícná. Stejně tak zatím veškerý personál její ordinace - výjimečně příjemný a milý. Když se mi párkrát stalo, že jsem se nedovolala, tak se mi lékařka do pár hodin sama ozvala! To se mi u jiného lékaře nikdy nestalo.
Lucie
Paní doktorka je velmi nepříjemná, zrovna tak sestra v ordinaci. Od té doby co zastupuje v Hořicích pana doktora šla úroveň ordinace velmi dolů. Nedodržuje pracovní dobu, je velmi neochotná. Není možné se s ní spojit telefonicky - sestra odmítá dát paní doktorku k telefonu pro konzultaci. Velmi dlouhé objednací doby, kdy se nesnaží spolu s pacientem najít vhodnou dobu pro oba ( byla mi položena otázka zda je mi přednější práce nebo zdraví ) i přesto, že bych se mohla objednat na uvedené ordinační hodiny , kdy nepracuji. žádanky na vyšetření nechtějí dávat. V ordinaci běžně nezvedají telefon - aby jste se tedy mohli objednat. V ordinaci si připadáte jak kdyby jste si problémy vymýšlely. Neochota při pracovních postupech. Sestra mi dokonce položila telefon.