AKTUÁLNÍ A DŮLEŽITÉ INFORMACE (informace O MNĚ, souhlas se zpracováním osobních údajů a další najdete níže)
Od 1. 4. 2025 se mění ceny u konzultací a terapií (1hodina, 60 minut):
- individuální (1 osoba) psychoterapeutická konzultace, poradenství, sezení 1.100,-kč,
- párová a skupinová (2 a více osob) psychoterapeutická konzultace, poradenství (zaměřené na společnou komunikaci, společná hodina, dozor) 1.300,-Kč.
Souhlas se zpracováním osobních údajů
Potvrzením termínu sms zprávou nebo emailem
1. Udělujete souhlas společnosti PSYCHOTERAPIE, PORADENSTVÍ, se sídlem Palackého 18, Jihlava, IČ: 69658382, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) zpracovávala tyto osobní údaje:
- jméno a příjmení, telefonní číslo, emailová adresa
Tyto údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem kontroly živnostenského a finančního úřadu. Tyto údaje budou zpracovány po dobu 2 let od ukončení spolupráce.
2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Vážení klienti,
těší mě váš zájem o mé služby a vzhledem vytíženosti mohu zvedat telefony jen velmi omezeně a to v pondělí v dopoledních hodinách. O termíny a informace si prosím pište přes sms, emailem, nebo zde na portálu. Nabídnutý termín je potřeba potvrdit a to nejpozději do 2 dnů, jinak ho poskytuji dalšímu zájemci. Stále platí pravidla o omlouvání termínu (24 hodin)předem nejpozději, jinak ho účtuji jako uskutečněný. Toto pravidlo se týká i při omluvě z důvodu náhlého onemocnění.
Psychoterapeutické služby poskytuji pouze dospělým od 18 let, klientům, kteří jsou motivováni ke spolupráci a nejsou se mnou v jiném než psychoterapeutickém vztahu. Taktéž nemohu péči poskytovat rodinným příslušníkům svým ani klientů v terapii a jejich blízkým osobám. A i když jsem ráda, že moje služby doporučujete svému okolí, prosím, zvažte tyto možnosti, zvláště pokud jste stále klienty ve stejné terapii. V terapeutickém vztahu jde v první řadě o důvěru a bohužel nemohu ovlivnit případnou nežádoucí parakomunikaci mimo prostor terapie. Tato bezpečná pravidla považuji za součást etiky práce v psychoterapii, která chrání terapeuta i klienta a podporují jejich důvěryhodný vztah.
Děkuji za respekt a pochopení.
O MNĚ
Jsem psychoterapeutka poskytující terapeutické služby v soukromé praxi. Všechna sezení trvají celou 1 hodinu, přičemž se většinou posledních 10 minut věnujeme shrnutí a sdílení aktuálních pocitů.
Služby garantuji ukončeným dlouhodobým psychoterapeutickým výcvikem v programu SUR (Psychodynamický přístup v psychoterapii, s počtem 539 terapeutických hodin) a provozováním soukromé praxe v Jihlavě od roku 2016. Absolvovala jsem výcvik v rodičovské edukativní terapii a výcvik relaxačních metod v psychoterapii. Po celou dobu praxe, i v současné době pracuji pod supervizním vedením, které zajišťuje psychohygienickou péči terapeutům včetně prevence proti vyhoření a zejména pak zvyšuje účinnost i kvalitu práce se zaměřením na proces.
Vystudovala jsem obory sociální politika a sociální práce se zaměřením na sociální komunikaci a aplikovanou psychoterapii.
Absolvovala jsem krátkodobé kurzy v metodách poradenství, psychoterapie, osobního rozvoje a krizové intervence, dále:
Strukturované metody logoterapie a existenciální analýzy
Daseinsanalýza a poradenství v psychoterapeutické praxi
Dramaterapie
Daseinsanalytický výklad snů
Counselling, koučink, mediace
Psychiatrické minimum
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI v průběhu studia jsem získala při práci s jedinci s dětmi s poruchami autistického spektra v Praze, s klienty mobilní pečovatelské služby Northants Careforce v Litchborough ve Velké Británii, s klienty psychoterapeutických skupin kliniky ESET, s klienty Centra sociálních služeb Běchovice.
Jsem spoluzakladatelkou Vinohradského terapeutického centra v Máchově ulici v Praze, www.terapiepraha.cz.