Po přihlášení do kalendáře vyčkejte na telefonické potvrzení recepcí

Vysoce zkušená lékařka, držitelka Osvědčení o specializované způsobilosti pro plastickou chirurgii udělovanou Ministerstvem zdravotnictví a licence České lékařské komory v oboru plastická chirurgie.

Jako členka České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně v oboru plastická chirurgie a mezinárodní organizace The International Society of the Aesthetic Plastic Surgery ( ISAPS) a The International Society of the Plastic Regenerative Surgery (ISPRES), byla také oceněna Českou lékařskou komorou za celoživotní vzdělávání.

MUDr. Musilová je zkušenou odbornicí na rekonstrukční operace, včetně rekonstrukce prsu u žen s nádorovým onemocněním, chirurgiii ruky apod. Dosud se věnuje rekonstrukčním operacím hrudníku na Kardiochirugické klinice IKEM.

Své zkušenosti získala na nejlepších klinikách v Praze, kde působila jako vedoucí pro plastickou chirurgii a na mnoha odborných stáží a školení jak v ČR, tak i v zahraničí. Jako jedné z prvních jí byl udělen certifikát pro přenos tukové tkáně s využitím kmenových buněk a aplikaci PRP plazmy.

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

+1 služba

Jak fungují ceny?

O
Umístění: KLINIKA YES VISAGE Jiný

U paní doktorky jsem byla na faceliftu. Je pravda, že jsem se zpočátku obávala, ale paní doktorka byla skvělá, zákrok mi vysvětlila a zbavila mě veškerých pochybností. S výsledkem jsem spokojená i když jsem ještě ve fázi rekonvalescence.

Umístění: KLINIKA YES VISAGE Jiný

Zkušená paní doktorka. Operaci břicha udělala na jedničku. Krásně si pohrála, jizva je úzká a skrytá pod kalhotkami.

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Moja výška 162 cm a 53 kg 4 pôrody a veľká Diastaza z ktorej mam brucho ako tehotná. Viete mi pomôct? Dakujem

Dotaz se mi zdá nekompletní, nicméně myslím, že se jedná o povolenou břišní stěnu s diastázou břišních svalů.
Doporučila bych asi abodminoplastiku se sešitím břišních svalů, ev. i plastiku břišní fascie ( povázky na svalech ) k jeho zpevnění.

MUDr. Andrea Musilová

Dobrý den, prosím jak staré musí být vyšetření ultrazvuku, nebo mamografu před operací prsou? Děkuji Hanka

Dobrý den, nám stačí zpravidla i 1-2 R, protože ani preventivní prohlídky nejsou častěji, nehledě na RTG zátěž.
Ale záleží i na věku, případné genetické zátěži ( např. rakovina prsu v rodině..)
dr.Musilová

MUDr. Andrea Musilová