Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Olivier
Bol som u pani Modrava v roku 2019 kvoli bolesti zad. Mozem len potvrdit nazory predo mnou. Vo vela pripadov mam problem s povahou doktory ale s pani Modravou to bol uzasny pocit. Vesela, vysmiata, rada rozprava a pocuje. Vidiet ze nie sme na obtiz a vytvorila velmi prijemnou atmosferu.
Mozem len doporucit !
Jozef
Moc milá a snaživa pani doktorka skúsili sme všetky moznosti od liekov až po magneticku rez.za mňa spoko
Václav
I v této těžké covid době mě okamžitě přijala, vyšetřila a zahájila procedúru. Neuvěřitelně milá paní doktorka s týme fantastických sester. Děkuji moc, velmi si toho vážím. Václav
Denča Pípa
Velmi milá paní doktorka jde vidět že jí pacienti zajímají a že jim chce opravdu pomoci za to jí moc děkuji takových lékařu je málo mohu pí.doktorku jen doporučit
trnkajin
Jsem rád,že chodím k paní doktorce Modravé. Je milá,příjemná,ale hlavně se mi snaží pomoci od bolestí po dvou operacích páteře a za to jí moc děkuju.
Blanka
Je to jedna z nejlepších lékařek jaké jsem poznala. Po 5-ti letech chození na neurologii diagnostikovala moje onemocnění a i když zatím je příčina neznámá, alespoň vím o co jde. Je velice laskavá,usměvavá a vše vysvětlí a snaží se pomoci. Takových lékařů opravdu není moc.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze