Dentální hygiena dospělí - opakovaná návštěva • 950 Kč
Domácí bělení • 5 500 Kč
Vstupní dentální hygiena • 1 650 Kč
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Dentální hygiena dospělí - opakovaná návštěva
950 Kč
Domácí bělení
5 500 Kč
Vstupní dentální hygiena
1 650 Kč
Nesdent
V období mého dětství, nám zubní lékaři říkali, že máme zubní kaz v rodině dědičný a tak jsem každého půl roku měla vrtaný alespoň jeden zub. Později jsem si začala čistit zuby i pětkrát denně, ale zubní kazy se stále vytvářely. Po přijetí na vysokou školu, kde nám bylo vysvětleno, s jakými zubními pomůckami a jakou technikou máme své zuby čistit, už se žádný zubní kaz nevyskytl. Tehdy jsem pochopila, že dědičnost v souvislosti se zubním kazem je pouhé chybování v předávání informací v oblasti čištění zubů z generace na generaci.
Nejen zubní kaz, ale také onemocnění dásní včetně ztráty zubů se u nás může vyskytnout a jedinou možností, jak těmto nepříjemnostem předejít, je správná dentální hygiena.
Jsem tu pro každého z Vás, kdo chce o svůj úsměv pečovat. Předám Vám své poznatky a zkušenosti, odstraním z povrchu zubů a dásní všechen povlak, pigment, zubní kámen a společně dosáhneme toho, že se vaše návštěvy zubního lékaře stanou bezstarostnými.
Těším se na Vás v zubní ordinaci Smileland s.r.o. pod vedením MUDr. Markéty Neckářové.
Lucka Zapalačová
Návštěva u slečny Andrejky je vždy milá, příjemná a bezbolestná a i když jsem předtím měla z podobných procedur strach, teď se na návštěvu snad i těším :)
Vždy citlivě a pečlivě odstraní ze zubů vše, co tam nepatří a poradí, jak je správně čistit.
Velmi oceňuji její lidský přístup a pohodu, která v její ordinaci vládne :)
Veronika
Paní hygieničku vřele doporučuji. U zubaře jsem nebyla velmi dlouho, na dentální hygieně nikdy. Paní hygienička mi vše krásně a srozumitelně vysvětlila, chovala se velmi mile a příjemně. Celý zákrok byl naprosto bezbolestný. Opravdu mohu jen doporučit a velmi děkuji.
Amar Khairi
Moje první návštěva u slečny hygienistky proběhla naprosto bez problémů a z ordinace jsem odcházel s nadšením. Velmi spokojen jsem byl jak z celkového provedení dentální hygieny, tak i z přístupu k pacientovi. Doporučuji!
Petra Šišková
S dentální hygienou jsem doposud neměla žádné zkušenosti, jsem překvapená a nadšená z přístupu velmi milé a usměvavé slečny hygienistky. Vše mi důkladně a srozumitelným způsobem vysvětlila. A pocit, se kterým jsem odcházela byl skvělý. Moc děkuji a ostatním mohu jen doporučit.
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Prosím o radu, jaká zubní sprcha je nejlepší na citlivé dásně. U které se dá regulovat tlak ? Děkuji za odpověď. J.
Krásný dobrý den :)
Citlivé dásně jsou ve většině případů následkem zánětu dásní a v takovém případě je nejlepší navštívit vaši dentální hygienistku, která zánět s vaší pomocí uzdraví. Ústní sprcha je skvěly doplněk ústní hygieny, nikdy však nenahradí mezizubní kartáčky a zubní nit. V případě, že si ji chcete pořídit navíc k těmto pomůckám mezizubní péče, doporučuji přesně jak píšete ústní sprchu s možností regulace tlaku. Výběr záleží i na finančních možnostech kupujícího.
Je možné jít na dentální hygienu v těhotenství? Jsem ve 14. týdnu a nevím, jestli třeba nepoužíváte nějaké anestetikum. Děkuji za odpověď.
Krásný dobrý den přeji;) V těhotenství je dentální hygiena doporučená v každém trimestru 1x . Vše je samozřejmě provedeno s ohledem na těhotenství maminky podle správně daných postupů. Pokud máte všeobecnou zdravotní pojišťovnu, bude vám jedna navsteva dentální hygieny jako těhotné tento rok proplacena ;)