Boleslavská 128, Bezno
Marie
Potvrzuji dlouhé čekání v čekárně, protože si dámy jen povídají. Sestřičku musím pochválit za její péči: při každé návštěvě, nezapomene změřit tlak (měří i 2x v týdnu) - jen aby mohla vybrat 30 Kč. A co se týče dr. Hyblerové: shoduji se, že má často problém diagnostikovat zdravotní obtíže. Zatím zůstávám, ale jsem nespokojena.
Koukám,že tyto stránky navštěvují nespokojení hypochondři,kteří by nejraději s každou rýmou a kašlem chtěli bůhvijakou léčbu.Mám dvouletou dceru,která byla také nachlazená,měla teploty 39 a dětská lékařka nám doporučila Ibalgin v sirupu a paralenové čípky.Stejná léčba u dětí jako u dospělých.Nepovažuji to za nějakou likvidační léčbu,ale zcela běžný postup.K paní doktorce také docházím a vždy ochotně pomůže a vyhoví.Vozím tam i babičku,která je spokojena.Můžu paní doktorku doporučit. Jsem spokojená.
Docházím do ordinace několik let a jsem spokojený.Objednací doba mi naprosto vyhovuje,sestra je příjemná a paní doktorka rozumí.Pokud je někdo nespokojený,proč nevolí jiného lékaře.Každý má právo si vybrat.Já lékařku v Bezně doporučuji.
S paní doktorkou jsem roky zcela spokojena, co se týče medicíny i lidského přístupu,arogantní jsem ji nikdy nezažila, vyhovuje mi systém objednávání i organizace práce v ordinaci. Paní doktorka je vždy milá, vše mi vysvětlí a rozhodně ji mohu doporučit.Podobnou zkušenost má i manžel a moji rodiče. Jsem rozhořčena s některých negativních reakcí, jsou nespravedlivé. Zbytečná vyšetření nedělá, vždy mají smysl a opodstatnění, k odborným vyšetřením odesílá při potřebě ochotně, pomůže mi objednat se a poradí. Zve si k podrobným preventivním prohlídkám a vůbec dělá svou práci, jak by měla.Oproti mému minulému praktikovi je to velký rozdíl.
E
e.far
Jsem velmi spokojena s lékařkou u nás v Bezně.
Hájková Martina
O odborných kvalitách paní doktorky jsem se ještě nestačila přesvědčit,protože mě zatím ,naštěstí, větší nemoce a komplikace míjely,ale rozhodně mi tato lékařka nepřipadá arogantní,neosobní a povýšená,naopak,pokaždé na mě byla milá,příjemná a několikrát jsme si dobře popovídaly.Obyčejně na takovéto diskuze nereaguji,ale v tomto případě se dr.Hyblerové musím zastat.
M.K.
Určitě nedoporučuji,je arogantní a nepříjemná,sestřička také.Nejen že pokaždé co jsem tam byla jsem musela dlouho čekat ikdyž v ordinaci nikdo nebyl ale paní si povídali.Poté co mě poslala se skříplím svalem na vyšetření kvůli žlučníku k ní už nejdu,musela jsem na sono a oběhat milion doktorů aby zjistili že mám jen skříplí sval.Když jsem dr.nesla výsledky tak mi řekla na mou otázku zda to nebylo možné hned mi odpověděla že jsem moc tlustá a měla bych začít cvičit.pro informaci mám 4 kg nadváhy ale ikdybych měla 40 tak takhle se s člověkem nemluví.O poplatcích ani nemluvím.Tuto dr.rozhodně nedoporučuji.
R.F.
Dobrý den, doporučuji paní doktorku. Navštěvuji lékaře zřídka, jen v případě nutnosti. Vyšetření je rychlé s jasným cílem. Se stanovením diagnozy je výborná. Když se jí něco nezdálo, nechala mě dovyšetřit a bylo vidět, že o problému přemýšlí. Problém popsala, vysvětlila a předložila mi na výběr možnosti léků i co do jejich finanční náročnosti.