Andrea Machová
Paní doktorka je úžasná, umí to s našimi dětmi, vůbec se nebojí k ní chodit na kontrolu. Je velice citlivá a usměvavá. Velice doporučuji :)
mirea.benesova
Paní doktorka je milá a šikovná. Naše děti se nebojí chodit na zubní zákroky, vše vysvětlí. S jejím přístupem a kvalitou prací jsem velice spokojená :D Doporučuji.
BEZBOLESTNÉ TRHANÍ ZUBŮ
Marika
Paní doktorka má zlaté ruce, nesmírně šikovná. Drobná žena, ale grif na trhání zubů má fantastický. Sestřičku má paní doktorka velice příjemnou a lidskou. U zubaře se nemůžete cítit lépe :-)))))Máme v Žatci opravdovou Paní Doktorku.
ANNA HOLUBOVA
TAKE SEM PACIENTKA PANI DOKTORKY,A SEM VELICE SPOKOJENA SNI A I SJEJIM MANZELEM,U NAS V ŽATCI JE OPRAVDU MALO KVALITNICH ZUBARU PROTO DOPORUCUJI VSEM.....
Petr Most
Paní doktorka je perfektní zubařka a chodil jsem k ní moc rád. Dokázala si na mě udělat čas i v neděli a nechtěla za to žádnou sumu, jako jiní zubaři. Doporučuji.
pup
Paní doktorka je milá,rychlá a šikovná.Sice toho moc nenamluví, ale její práce je perfektní-už jen ošetření "kluků" z ústavu v Tuchořicích zaslouží metál.Snaží se odvést co nejlepší práci, apřitom neodírá pacoše.Doporučuji!!!