Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
E.K.
Paní sestřička je velice milá a chtěla by pracovat, ale u doktorky jde vidět, že už má vyděláno a nechce pracovat. Co jsem se dozvěděla, tak sestřička odchází jinam. Popravdě ani se nedivím, jelikož mi nikdo delší dobu nezvedá telefon a doktorka nekomunikuje. Když jsem se předtím chtěla objednat tak mi sestřička napsala že mám přijít mezi 11. a 13. hodinou s roční dcerou!!!! Bohužel se musím zkusit objednat někam jinam.
líba
Sestřička i lékařska obě milé, nicméně mají tolik pacientů, že objednávají cca 3 měsíce, v čas objednání se nikdy do ordinace nedostanete, v tom je chaoz, přicházejí neobjednani pacienti/známý, odbornost lékařky je myslím dobrá
TT
Milá a příjemná doktorka i sestřička. V kolínské nemocnici mě doktorka ani neviděla a všechno za ní řešila sestřička ve dveřích a tak jsem jel k paní Cabrnochové, která mě, ač jsem nebyl objednaný, vzala a pomohla mi. I když jsem nepřišel na kontrolu mateřských znamínek, tak je preventivně zkontrolovala. Doporučuji se objednat předem, co jsem viděl, tak jejich způsob přijímání objednaných pacientů je velice efektivní a neobjednaní tento proces lehce narušují. Paní doktorku doporučuji co se přístupu týče, do odbornosti nevidím :)
Lucie Táborská
chtěla bych touto cestou poděkovat za velmi milý a lidský přístup paní doktorky Cabrnochové i sestřičky. Prostředí ordinace je velmi příjemné. Určitě tuto lékařku doporučuji a v případě potřeby se ráda vrátím. Děkuji. Zezulková Hana
smejkalo
Nekonečně dlouho strávíte v čekárně, ač máte termín. Lékařka se ani neomluví, že se dostáváte pozdě na řadu. Ošetření/zákrok byl drobný, bez chyb. Nicméně se do této ordinace již nevrátím.