MUDr. Ambrož Homola

Přiblížit mapu
Sam. ordinace PL pro dospělé
U Střediska 100, Smidary

Přiblížit mapu

Vstřícný, příjemný, erudovaný, v odborných kruzích i všeobecně uznávaný. Kontrastně vyniká zejména po předchozím "údržbáři".

B

Po zkušenostech které jsem měl s minulým lékařem, jsem s MUDr. Homolou vemi spokojený. Má velké odborné znalosti a přesto v případě že si není zcela jist diagnózou, konzultuje problém s kolegy specialisty. Případný zdravotní problém se snaží řešit komplexně. Jeho přístup je přátelský a profesionální.

super

Velice příjemný, vstřícný, opravdu pomůže

Š

nejlepší

Z

Moc příjemný, a milý pan doktor...Odborník na slovo vzatý...

příjemný, obětavý

Z

Na takového prakt. lékaře jsme nebyly zvyklý .Má jisté i když zřejmě ne nové zařízení pro.diagnostiku . Jinak jsme byly odkázáni na nemocnici v Novém Bydžově .Ráno od sedmi hodin do odpoledne , někdy až do tří hodin odpoledne bez jídla a pití z automatu ( kafe).Jinak jsme čekali a nemohli se vzdálit abychom nepřišly o další termín.Od jisté doby má klientelu -mám z doslechu ( asi tisíc dvěstě lidí).Jsem důchodce i žena, nestěžujeme si. Spokojenost i s tím že si váží pacientů a podá ruku při i po ochodu z ordinace.

Velmi pečlivý, věnuje čas svým pacientům ve velké míře, včas začíná ordinovat.