MUDr. Amadea Holotíková

Revmatolog , Alergolog Více

Žďár nad Sázavou 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolí

Umístění: Poliklinika Žďár nad Sázavou

Nejlepší paní doktorka s jakou jsme se kdy setkali. Moc nám pomohla. Jak po odborné, tak po lidské stránce naprostá jednička.

Z

Bez přehánění nejlepší lékařka, s jakou jsem se v životě setkal. Přivedl jsem k paní doktorce mojí nemocnou maminku a ta byla z péče, jakou se jí dostalo, doslova vyvedená z míry. Paní doktorka se v klidu a zevrubně věnuje pacientovi, jakoby byl jediný na světě. Který lékař vám vypíše žádanku na ultrazvuk a ještě vás tam doprovodí ! Navíc je u paní doktorky znát veliká erudice, citelně přesahující úroveň všech revmatologů.
Zasadit jí do zlata!!!

Paní doktorka mě velmi pozitivně překvapila tím jak se věnuje pacientovi a snaží se zjistit, kde je problém, s tím jsem se u lékaře v takové míře zatím nesetkal. Dnes je to ve zdravotnictví jako na běžícím páse (semtam se udělá zmetek, ale hlavně, že to jede rychle dál...), u paní Doktorky jsem tento pocit neměl. Navíc má mnoho znalostí a zkušeností.

Odbornice,kterou nám mohou jiné okresy závidět.Je velká škoda,že ji obtěžují
"hrozně nemocní" pacienti,kteří "nemohou čekat", ale ti opravdu nemocní si rádi počkají! Přeji paní doktorce pevné zdraví, aby i nadále o nemocné mohla pečovt.

velmi odpovědný přístup k pacientům, vždy snaha pomoci

Doporučuji, velmi vstřícná, znalá svého oboru. Vždy mi ochotně a kdykoliv pomohla.
Krásenský Ant. Bystřice n.P

právě proto, že se paní doktorka věnuje bezezbytku každému pacientovi, má v čekárně plno a špatně stíhá, nemocných mnoho a paní dokterka jen jedna, a co se týče zavřených očí, také jsem si toho všimiml, ale jen když se potřebuje soustředit.....moc mě pomohla. hodnotím velmi vysoko....M.N.

Paní doktorka je nesmírně pečlivá a vstřícná.Přestože má v čekárně plno věnuje se každému pacientovi.Její přístup je velice profesionální,snaží neopomenout ani nejmenší maličkost.Myslím,že je ve svém oboru naprostá jedníčka. H.L.