Jmenuji se Alžběta Loskotová,
jsem frekventantkou terapeutického výcviku, spoluzakladatelkou lesní školky a mámou dvou dětí, které se snažím vychovávat v duchu respektující výchovy. Dříve jsem pracovala jako učitelka v přípravné třídě v Praze mezi paneláky a na vesnické základní škole (ano, mám rada kontrasty).

Moje cesta k profesi terapeuta nebyla úplně přímá. Vystudovala jsem speciální pedagogiku a pracovala ve školství. Vždy mě zajímaly alternativní způsoby vzdělávání a individuální přístup k dětem i jejich rodičům (který jsem zároveň v současném školství trochu postrádala). Mateřství a doba strávená s vlastními dětmi mi poskytla příležitost k osobnímu růstu a seberozvoji a také umožnila změnit trajektorii své profesní dráhy. Stále větší smysl jsem spatřovala v individuální podpoře člověka v jeho specifické životní situaci. Také díky vlastní zkušenosti toho, jak přínosná a užitečná může terapie pro člověka být a jaký má potenciál zvýšit kvalitu života nejen jemu osobně, ale i lidem v jeho okolí, jsem se rozhodla přihlásit do psychoterapeutického výcviku Dalet (SF - Komplexní vycvik v psychoterapii zaměřený na řešení).

Mimo práci trávím nejvíce času se svými dětmi, manželem a přáteli. Ráda cestuji po světě a poznávám nová místa, architekturu, krajinu i kulturu. Baví mě četba, proces tvoření například v tanci či malování akvarelem a taky neustálé sebevzdělávání.

Terapeutovna - Centrum Univerzita Tábor
Vančurova 2904, Tábor

Přijímám: dospělí

Konzultace online • 900 Kč

Terapeutická konzultace • 900 Kč

Terapeutická procházka • 900 Kč

Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolí

Konzultace online

900 Kč

Terapeutická konzultace

900 Kč

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Alžběta Loskotová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor