Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Drátěnka
Byla jsem velice nespokojená. Paní doktorka byla nepříjemná a arogantní, objednává více lidí na stejnou hodinu, což znamená, ze v čekárně strávíte půl dne. Vyšetření pak netrvalo víc jak 5 min. Nebyly mi sděleny žádné informace během léčby ani po léčbě. Léčba nebyla kvalitní a proto musím podstoupit další. Určitě nedoporučuji!
EP
Paní doktorka mi dle mého názoru sundala rovnátka příliš brzy a když mi praskl drát na zadní straně spodních zubů, jen ho zkrátila namísto opravy. Když jsem byla po půl roce a po roce na kontrole a říkala ji, že mám pocit, že se zase zuby zase křiví, ignorovala to. Dnes po 5 letech po léčbě mám spodní zuby zase křivé, 2 roky nošení rovnátek k ničemu.
Kollmann
Velice doporučuji už chodím k paní doktorce rok a půl a zuby mám krásně rovné a úžasné
Čekal jsem jen jednou doporučujiii:)))))
A úžasné sestřičky:)
S paní doktorkou jsem byla velice nespokojená. Kvůli 20 minutám na jejím křesle jsem si musela udělat vždy volný celý den, protože i když Vás objedná na určitou hodinu, může Vás taky vzít třeba až o 3 hodiny později. Je velmi nepříjemná a pracuje bez rukavic (!!!). Téměř každou návštěvu mi vynadala, že si špatně čištím zuby, takže jsem pořád chodila na dentální hygienu, kde nechápali co tam dělám, když si zuby čištím perfektně. Po ukončení léčby, kdy jsem na zubech měla už jen dlahu, mi na dlaze praskl drátek. Jela jsem k ní na opravu a ona řekla, že tohle ničemu nevadí. Samozřejmě se mi zuby zkřivily, takže 3 roky léčby úplně k ničemu. Nabídla mi znovu nasazení fixních rovnátek, za další peníze. To jsem odmítla. Dodnes si myslím, že mi ten drátek neopravila schválně, aby ze mě vytáhla další peníze. Asi netřeba zmiňovat, že jsem k paní doktorce už nikdy nešla. VELMI NEDOPORUČUJI
vladka
Paní doktorka je drsná ženská která ale ví jak dětem pomoci.Děkuji jí i sestřičkám vždy za slušné a bezproblémové řešení potíží a vůbec mi nevadí za ní jezdit 40 km.Je to PANÍ doktorka.A fakt se u ní často zasměju.Je úžasná.Kéž by takových lékařů bylo víc.
Ludmila
velmi špatná nepřesná prace při zhotoveni korunky.
Nikdy jsem nečekal a prstýnky mi nevaděj. A její síla je namístě, narozdíl od zubařů, který se se zubem kinklaj třeba hodinu , tak ona ho čapne a vytrhne !!!
Doporučuji, je nejlepší
Vždy vyšla vstříc a člověk se v ordinaci i zasměje.
Dobrý den, jak zde zaznělo z ortodončního hlediska paní doktorku doporučuji :-). Ohledně termínu objednání jsem nikdy neměla problém s časem, vstřícnost sestřiček i paní doktorky a lidský přístup. ALE doba čekání na rovnátka a čekárna plná nervozních pacientu, kteří jsou objednáni na stejnou dobu je k zamyšlení. Dana
Kočulenka
mě se její prsteny líbí:-))))))))))))))))) a náladovost jsem u ní nikdy nezažila.Fronty u MUDrů mi taky vadí,ale u ní ne,protože vím,že dělá maximum.