Aktuálně jsem na rodičovské dovolené.
Pracovala jsem v manželské a rodinné poradně (individuální, párová i rodinnou prací s klienty), dále mám zkušenosti z pozice školního psychologa nebo z oblasti personalistiky. Jako dobrovolník jsem působila v organizaci Bílý kruh bezpečí, která se zabývá pomocí obětem trestných činů.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Dagmar
Lidský přístup a naladění na klienta. Výborné otázky, flexibilita a možnost online konzultace v době epidemie, která byla velmi příjemná.
Jana P.
Mgr. Alžběta Ondrová je člověk na svém místě. Vždy milá, kladla otázky při kterých jsem se potila ještě zpětně, ale donutilo mě to přemýšlet i o věcech, o kterých se mi přemýšlet nechtělo.Moc děkuji za čas, který mi věnovala a mohu rozhodně doporučit.
Mgr. Alžběta Ondrová má milý, profesionální přístup, dokáže člověka navést tam kam potřebuje, pomůže mu najít správná východiska z problému, dává skvělé rady a celá komunikace a domluva s ní je opravdu výborná. Je to člověk na správném místě, takže doporučuji nejen známým, kteří potvrzují mou zkušenost, ale i ledem zde.
Pavlína
Paní Mgr. Ondrová mi velmi pomohla s překonáním náročné životní etapy a opětovným nalezením rovnováhy v životě. Moc děkuji