Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí6 názor pacienta
Uliana Habrykevych
Jsem nadšena z profesionální péče, kterou jsem obdržela od dentální hygieničky Aliny Jahnyčove. Její dovednosti, péči a ochotu ocením velmi. Úroveň služeb byla vynikající a já se cítím s výsledky velmi spokojena. Děkuji za skvělý zážitek v péči o moje dentální zdraví!
S úctou Uliana Habrykevych
Loboiko M
Za mě nejlepší dentální hygiena. Poprvé mi někdo ukázal, jak vypadá zubní plak na mém vlastním chrupu a kde dělám chyby.
Velmi pečlivá, milá a profesionální hygienistka. Je vidět, že má svou práci ráda. Vše co děla popisuje a vysvětluje. Hygiena nebolí a dokonce není ani nepříjemná!!!
Moc děkuji.Přijdu za půlroku
Martin Vidlák
Velmi šikovná a příjemná paní doktorka ke které chodím pravidelně již několik let.
K. Radvanová
K slečně Jahnyčové jsem šla na doporučení své známé a rozhodně nelituji. Z návštěv dentální hygieny jsem prozatím nikdy neměla tak dobrý pocit jako zde. Slečna Jahnyčová je profesionálka na svém místě, vše vám důkladně vysvětlí, je ochotná a velice milá. Ošetření je precizní, s výsledky a hlavně - bezbolestné! Pokud máte doposud špatné zkušenosti s DH, tak vřele doporučuji navštívit slečnu Jahnyčovou - sem se budete těšit! :)
Marie F.
Paní Jahnyčovou mi doporučila moje zubní lékařka a musím říct, že je skvělá. Vše podrobně vysvětlila, ošetření bylo velmi precizní a v neposlední řadě je neskutečně milá. Příště už jedině k ní.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze