Iveta Jarošová
Hodnotím paní doktorku Přibylovou, a její dceru, jako velmi empatické, vstřícné a milé jednání. Za mě super, jediná drobnost co bych vytkla je plná čekárna pacientů. Paní doktorka mi vždycky pomohla, poradila, a nasměrovala mě kam jsem v tu danou situaci potřebovala. Obešla už jsem spouštu praktiků, jak v Olomouci tak v Litovli a Uničově, a za mě je paní Přibylová jedna z nejlepších praktiků.
nespokojenost
Pravidelne nedodržováni ordinačních hodin, dneska hodina po a doktorka nikde. Přístup a jednani velmi podprůmĕrné. Z mé strany, rychle pryč...
mmmm
ok
K paní doktorce chodím i smanželkou již léta a nemůžeme si stěžovat.Je velice ochotná a příjemná. Za mnoho jí dlužíme a děkujeme. Její pečlivostí mi byla včas diagnostikovány urologické problémy a tím mi zpříjemnila stáří.
Spíš než hodnotit doktorku, tak by se tu měla hodnotit sestřička. Kdykoli jsem přišla za paní doktorkou s problémem, tak první co bylo: "Růženko, neviš co by to mohlo být?"
Jinak jsem s paní doktorkou žádné problémy nikdy neměla... ale ono mi vlastně pořádně nikdy nic nebylo.