Pit
Silně nedoporučujiNelidský natož profesionální přístup! Matlova by určitě neměla pracovat s lidmi.
Velmi kvalitni zubar! Pani doktorka je pri svoji prave velmi pecliva, coz je velmi patrne videt na vysledne praci. Svoji praci a kroky vzdy vysvetluje a pokud je vice variant, vzdy s klientem prodiskutuje to, o cem si mysli, ze je nejlepsi reseni. Vrele doporucuji!
Bara
Pro mě je paní doktorka ztělesněním naprosto ideálního zubaře. Děkuji Vám za Vaší úžasnou péči, preciznost, laskavost, starostlivost.. Kéž by všichni doktoři byli na tak špičkové úrovni a tak laskaví jako Vy!
I já souhlasím s profesionalitou a nadstandardním přítupem paní doktorky! Zachránila mi celý chrup a dala mi tolik užitečných rad a doporučení, že je to až k neuvěření ve srovnání s ostatními doktory.
Děkuji !
Airelles
K paní doktorce chodíme celé rodina již několik let a její péči si nemůžeme vynachválit. Má vysoce profesionální přístup, vše podrobně vysvětlí a je velmi precizní. Její služby jsou na vysoké úrovni a navíc je u toho ještě velmi milá a příjemná :-) vřele doporučuji její služby.
Vážená paní doktorko, díky Vám jsem poznal, co znamenají slova "špičková zdravotní péče". Ne nadarmo se říká, že zdraví je to nejcennější, co máme. A já jsem moc rád, že mám to štěstí, že právě Vy pečujete o můj chrup. Kdyby každý náš lékař dosahoval alespoň z poloviny Vašich kvalit, nemělo by české zdravotnictví ve světě konkurenci! Ti, kteří se těší Vaší péči, dobře vědí, o čem mluvím, těm ostatním bych moc přál, aby alespoň jednou mohli poznat, jak to vypadá, když o ně pečuje skutečný profesionál. Děkuji!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze