N. Postlerová
Pro pacienta je nejdůležitější důvěra v lékaře a takový pocit mi MUDr. Kráčalová plně dopřává. Má na to vliv její odbornost, preciznost i vstřícnost. Paní doktorka je milá, umí vyslechnout, má přehled o dříve provedených vyšetřeních a potvrzených diagnózách a nic nenechá náhodě. Pěknou atmosféru vytváří i sestřička a je mi příjemné, že ordinaci mohu navštěvovat v klidu a s důvěrou.
Dominik J.
Vynikajici pani doktorka, ktera vzdy s usmevem pomuze a vyresi problem. Nechybi ji empatie, mohu jen doporucit.
Karolina K.
Velký profesionál a odborník, empatická a velmi citlivá. Vždy poctivě vyšetří, případně pošle na specializované pracoviště. Milá a vždy v dobré náladě, já i manžel jsme moc rádi za takovou péči.
Bondarenkova
S PANÍ DOKTORKOU, NEJSEM SPOKOJENA.Opakovaně nenaslouchá,není empatická.Jede si přímou čarou svoje..nepamatuje si předchozí návštěvy - diagnozy.RYCHLE vás odešle jinam z ordinace jste napříč problémům,vždy za 5 min venku. NEDOPORUČUJI. Sestra je příjemná,myslím tu novou.
Nová setra je příjemná! Lékařku nedoporučuji.
Martin Dvořák
Další předepisovač léků. Vyšetření za 5 minut. Na chřipku předepíše Burfen a Erdomed, čili léky, které pouze tlumí příznaky, v dalším kole antibiotikum na bázi penicilinu bez toho, aby před tím zjistila, zda se jedná o virovou nebo baktetriální infekci. To je nehorázný amaterismum.
petina
Fundovaná lékařka, snaží se problémy řešit důkladně, možná občas náladová a trochu odměřená, ale celkově si nemůžu stěžovat.
alena
Průměrná lékařka. Nemám pocit, že by nějak zvlášť vynikala nad jiné doktory, které jsem zatím poznala. Člověk přijde, dostane recept, zase odejde. Jako na běžícím pásu. Běžná praxe kdekoli v ČR.
Jandula
Podle mě nic moc, přišla jsem na doporučení mé známé, čekala jsem lepší přístup. Zdravotní problémy sice dr. Kráčalová řeší pečlivě, ale vztah pacient - lékař mi přijde poněkud vlažný. Nepřipouští žádné námitky, připomínky....
Pavla
Příliš se vámi zabývat nebude, nevnímá co říkáte, v lepším případě napíše nějaký recept, odcházíte s pocitem, že jste k ní chodit vůbec nemuseli...
Kadlík
Dr.Kráčalová je co se týká znalostí výborná lékařka, ale mohla by by být trochu srdečnější, více naslouchat svým pacientům. Jinak nemám výhrady.
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci