Mgr. Alice Egertová

Psychoterapeut Více

Číslo licence : IČO: 22110739

Jsem psychoterapeutka ve výcviku, sociální pracovnice a vedoucí dvou týmů poskytujících sociální služby dětem a mladým lidem.
Zaměřuji se na rozvoj služeb a jednotlivců.
Jsem vdaná a mám tři děti.
Jsem přesvědčená, že je důležité sdílet svá trápení, nebýt na věci sám/sama a hledat tak cesty, které vedou ke stabilitě a ke spokojenosti. Věřím v léčivou sílu rozhovoru.
Poskytuji podporu při zvládání složitých životních situací. Důležitá je pro mne otevřenost, důvěra a bezpečí.

Dospívajícím nejčastěji pomáhám řešit těžkosti ve vztahu k sobě samým a také ve vztazích s rodiči, vrstevníky a ve škole. Dále jim poskytuji podporu při zvládání nepříjemných emocí, nebo při překonávání ztráty blízké osoby.
S dospělými se nejčastěji zaměřuji na téma sebepojetí, vztahů, úzkostí, obav a orientace v náročných životních obdobích.

Vzdělávám se v akreditovaném pětileté výcviku v systemické psychoterapii realizovaným společností Narratio institut.

Systemická terapie je postmoderní konstruktivistický směr, který se zaměřuje na významy a aktivizuje vlastní schopnosti klienta. Nepátrá po příčinách, odhaluje podněty, které pomáhají vytvářet nové vzorce myšlení a chování, přijímat novou podobu, která umožňuje růst. Terapie je nedirektivní, je založena na spolupráci a aktivitě klienta, na jeho ochotě a otevřenosti.

Psychoterapie pro dospělé a dospívající
Osadní 12a, Praha 7, Praha

Online psychoterapie • Od 850 Kč

Osobní psychoterapie • Od 850 Kč

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Online psychoterapie

Od 850 Kč

Osobní psychoterapie

Od 850 Kč

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Alice Egertová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor