MUDr. Alice Čečilová Šimonová

Sam. ord. PL pro dospělé
Ing. Fr. Janečka 147, Týnec nad Sázavou

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Sam. ord. PL pro dospělé • Jiný

Co já jenom budu dělat, až to paní doktorka pověsí na hřebík, to fakt netuším. Asi budu bez lékaře, protože takový lékař už jisto jistě neexistuje. Nejvíc nejlepší.

B
Umístění: Sam. ord. PL pro dospělé • Jiný

K paní doktorce chodíme již léta a vždy našla milé slovíčko, účinný lék,nebo jen dobrou radu.Nikdy nás neodmítla a vždy nám léčbou pomohla.

Paní doktorka je jedna z nejlepších praktických lékařů, nejen, že má značné zkušenosti, ale její diagnozy jsou reálné. Je pohotová, příjemná, vstřícná, rychlá a praktická. K její léčbě nemám žádných připomínek
Drašnar

Z

No tak já byl vždy spokojen,zná a umí si poradit s našima neduhama,čož je dost důležité.A že není vždy v odinaci,to bude i tím,že vyjíždí i k pacientům mimo odinaci.Pak je taky člověk,který každý den poslouchá naše stesky a tak si musí občas vyčistit hlavu.Dávám za jedna i za její sociální cítění.

Ještě jsem nepotkala tak milou, citlivou, pečlivou, vstřícnou, ochotnou,......prostě skvělou lékařku. Perfektní je i sestřička. Vřele doporučuji!!!

Nejlepší lékař u kterého jsem kdy byla. Jsem moc ráda, že mě vzala pod svá křídla, když jsem byla zoufalá z "léčby" dr.Červeného z Netvořic. Vždy ochotná a milá, sestřička to samé. Je to jediný lékař u které mám pocit, že poslouchá co mu říkám a podle toho jedná. A hlavně - její léčba funguje !!! Ráda si počkám v čekárně až na mě dojde řada, protože pacietů má taková lékařka samozřejmě hodně ! Děkuji paní doktorko !

Je to jedna z nejlepších praktických lékařek, které jsem za svůj život poznala. Umí, skutečně léčí, v případě potřeby vybere skvělého specialistu. Nic nenechá náhodě. Umí poradit, vyslechnout, uklidnit, přitom nic netají, je velmi milá. U paní doktorky jsem nikdy nezažila pocit, že obtěžuji (což se nedá o každém lékaři říci). Skvělá je i sestřička! Zde skutečně platí, že lékař je zde pro pacienty a ne pacienti pro lékaře!!!!
Prostě nejlepší.

moc si vážím této paní doktorky,která dobře ví co léčí a co na to platí,není to jen paní doktorka,ale je to ten jeden z nejlepších lékařů,které znám nebo měla jsem možnost poznat,především je u ní zdraví pacientů ať se jedná o mladou generaci či i seniory,je to lékař s velkým ,,L"a moc si jí vážím hodně pomohla mě a s její velkou pomocí,kterou mi naskytla se nyní lepší vyrovnávám se svým životem i když to zrovna není procházka růžovoou zahradou,ale jen pevná vůle,ke které mi právě paní doktorka hodně pomohla,je to lékařka na spávném místě a hodně si jí vážím a jsem velice šťastná,že jsem jejím pacientem,proto bych jí chtěla popřát hodně úspěchů v zaměstnání a,aby takových to lékařů bylo více

pokud chcete pomoct od paní doktorky,musíte mít velké štěstí,aby byla v ordinaci i když má na dveřích ordinační dobu.Ale pomoci se vám vždy dostane,protože vždy přítomná sestřička vám vyjedná návštěvu u jiného lékaře

Nejlepší co znám