Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Kristýna H.
K panu doktorovi chodím od doby, co jsem měla jako baletka seknutý nerv v zádech, a žádný jiný lékař mi neuměl pomoci! On jediný mi vždy pomohl a jeho léčba, je opravdu velmi účinná. Velmi doporučuji. A děkuji za vše.
Jitka
Dobrý den, chtěla bych touto cestou moc poděkovat MUDr. Nevedomskému za jeho profesionální a milý přístup, když se mě ujal po úrazu kolene. Jeho léčba a akupunktura velmi urychlila hojení potrhaných vazů. Moc děkuji za vše pane doktore.
Jaromír F
Přes 20 let úspěšně udržuje moji porouchanou páteř, jeho léčba akupunkturou nemá chybu. Jako plus je jeho vstřícnost a při potížích mne přijme nejpozději do dvou dnů. Díky pane doktore
Ing. Ivo Blažek
MUDr. A. Nevedomského jsem pozanal jako řed. FN. Bulovka před 25 lety.
Je vynikající odborník, který pomáhá s terapii pooperačních stavů a jeho ruce tlumí bolest pohybového aparátu. Děkuji mu za jeho přístup a péči.
Křídlová Michaela
Vřele všem co znají co je bolest zad, doporučuji pana doktora Nevedomského.
Nejenže má pochopení čím procházíte, ale okamžitě umí najít jádro problému.
Péči Vám poskytne v plném rozsahu. Spokojenost a 1000 hvězdiček
jarka005
Doktor hovoří více rusky než česky, tak domluva trošku vázne.
Ordinace stísněná, jsou zde 2 lůžka a lékař, lékař ošetřuje 2 pacienty současně.
Pro mne byly masáže příliš rasantní, nikdy jsem se s ničím takovým nesetkala. Bolesti se mi touto léčbou zhoršily, musela jsem rehabilitace ukončit.
Jaroslav Samek
Vynikající odborník, postavil mně na nohy po 2 měsícní hospitalizaci s vyhřezlou plotýnkou. O 2 roky později mi vyléčil pískání v uchu. Upozorňuji že je ne každému se to ucho povede vyléčit, měl jsem to od krční páteře.
Luci
Skvělý odborník a specialista. Jsem po úrazu páteře a pán doktor mě z inv.vozíku postavil na nohy. Mooc děkuji.
paja580
Skoro 21 měsíců jsem po mozkové mrtvici absolutně nic nepolykal a až teprve po léčbě u pana doktora se mi polykací reflex obnovil.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
před dvěma lety jsem prodělal operaci C5/C6 pro myleopatii. Má neustálé bolesti v obou ramenou, při zátěži brnění v malíčku a prsteníčku na pravé ruce. Užívám denně Grimodin 900 mg , který mi nezabírá. K tomu mám křížové bolesti, které mi vystřelují do levého kyčle. Bolesti od kolen dolů. Poslední vyšetření: nález: osterochondrosa plot.L3/L4; L4/L5; s výhřezem a Artróza iv kloubů. Chondrosa plot. L5/S1 Artrosa iv kloubů. Mám dotaz.může se jednat o Bechtěrevovu nemoc.
Máme jí v rodině.
Děkuji za odpověď.
Milan
Nemoc Bechtereva konstatuji Rentgen,lze to poznat po RTG cele pateří.OK?
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze