El
K paní zubařce jsem přešla před dvěma lety a jsem naprosto spokojená. Je milá vstřícná, pokaždé konzultuje, poradí uvede všechny možnosti včetně ceny, takže rozhodnutí je na mě. Sestřička také velmi příjemná. O tom, že neošetřuje bolestivé pacienty, jak je v jednom názoru, můžu říct, že jsem byla několikrát svědkem toho, že je vzala, jen museli počkat, až budou na řadě. T.
Nedoporučuji. I přes upozorňování, že se mi zdá, že nemám v pořádku dásně (krvácivost, zápach...) mě ubezpečovala, že je vše v pořádku. Že aktivní zánět dásní nemám a zápach je z rozkládajícího se jídla. Skončila jsem nakonec u jiné lékařky, kde se ve svých 30ti letech léčím s parodontozou!
bezpochyby nejlepší stomatolog, s jakým jsem se za svá dlouhá léta setkal!!!
Velmi dobrý stomatolog, citlivá k pacientovi: Paní doktorka je jedna z mála zubních lékařů, kteří jsou odborníky na svém místě.
Nejsem spokojena s touto paní doktorkou. Bolestivé případy ráno vůbec nebere, musíte na pohotovost. A pokud pohotovost opravdu navštívíte, ještě s vámi jedná jako s parazitem. Pokud jste objednaní, stejně si počkáte nejméně hodinku.Stalo se mi, že mi trhala zub a ani druhá umrtvovací injekce nezabrala. Třetí ano, ale stejně jsem dvě zaplatila. Zubní plomby nasazuje tak, aby jste do týdne museli přijít znovu, za plombu amalgánovou si bere 420,- kč. A poplatek 30,- kč při každé návštěvě. Pokud máte možnost, najděte si jiného lékaře.
Pavla
byla jsem u této paní zubačky cca 2roky-a nasledek vytrzeny zub v 16ti letech, chtela hned mustky, korunky. Vrta velmi hluboko i maly kaz a stalose mi, ze jsem jeste nemela usta otevrena a hned mustek a nevim, co jeste..hold sbira bidy. nedoporucuji...
Lednický Michal
Velmi dobrý stomatolog ,príjemná , ochotná a citlivá k pacintovi. Já osobně mohu jen doporučit.
Z.Macošek
Erudovaná lékařka s profesionálním přístupem k pacientovi a velice vlídným vystupováním.
t
velmi milá, příjemná
manes
zažil jsem asi 10 zubařu ale lepší jsem NEZAŽIL !!! - naprosta JEDNIČKA !!!