Psychiatrická ambul.
Komenského 611/11, Karviná

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Psychiatrická ambul. Jiný

Dr. Sedlářová mi po dlouhých cca 6'5 letech BEZDŮVODNĚ a pro mě NEPOCHOPITELNĚ změnila depotní injekci, která mi vyhovovala s MINIMEM negativních účinků. Za takovou depotku která je dle slov sestry v ordinaci LEPŠÍ a ŠETRNĚJŠÍ pro mé tělo. Je tak dobrá, že po aplikaci depotky jsem nemohl dojít z ordinace na nádraží. Kompletně celá pravá strana mého těla, do které jsem depotku dostal byla v totálních bolestech. V noci spím cca dvě hodiny a to chodím do práce, furt piju, v ústech úplně hnusně, bolest na levé straně hrudi kolem srdce, žádná nálada žádný úsměv ,bolest kloubů, když ležím totální křeče v chodidlech, neustálý pocit že chci močit a močení nikde, žádná energie a síla...... Paní Sedlářová mi změnu depotky provedla kvůli údajnému výpadku léků na trhu a bez jakékoliv konfrontace se mnou!!! A jak jsem se dozvěděl tak kvůli takovému výpadku na trhu s léky, že den předem mou i dny po mé návštěvě ordinace lidé,které znám depotku kterou jsem dostával cca 6'5 let dostávají bez změn DÁL

Umístění: jiné místo Jiný

Varování pro věřící: vyhněte se této osobě obloukem. U nás ale moc věřících není. Nevěřící nechť toto ignorují.

Umístění: Psychiatrická ambul. Jiný

Dobrý den, paní doktorka Sedlářová, je naprosto úžasná, chápající, obětavá, prostě lékařka, která dělá svou práci dokonale. Osobně ji mám hrozně ráda i jako člověk je jedno velké srdce. Cítí úplně s každým. Paní doktorku mi domluvil spolužák ze studií, měla jsem hrozný strach, cítila jsem se v čekárně hrozně zle. Sestřička to zahlédla, pozvala mě dál a tam mě milým slovem naprosto uklidnila. A poté jsem vešla k paní doktorce a jen při pohledu na ní, jsem citila po těle naprostý klid. Nikdy nezapomenu její první slova: Vy jste úplně učebnicový příklad panické ataky. Měla jsem TOTÁLNÍ VYČERPÁNÍ ORGANISMU. Na 2x jsme našly léky, které mi zanedlouho pomohly. Předtím jsem měla hrozné stavy, které nikomu nepřeji. Ale nemohu opomenout sestřičky, jsou profesionální, hodné, vždy Vám vyhoví, pomohou, pošlou léky. Jednou větou, máme tu nejlepší paní doktorku a sestřičky. Za mě: Moc Vám všem děkuji, že semnou máte trpělivost. Zachránily jste mě. Veliké DÍKY.
Každý nám může, závidět.

Umístění: Psychiatrická ambul. Jiný

K paní doktorce chodím už pár let a musím říct, že mi hodně pomáhá-je vstřícná, příjemná, dovede vysvětlit a své práci rozumí. Někdy se i zasměje i když její profese je velmi náročná. Nemohu k jejímu přístupu a chování říct nic negativního. Díky ní jsem tady a snažím se žít normální život, i když je to někdy velmi těžké. Jsem ráda, že jsem si jí našla-odborník.

Umístění: Ordinace Jiný

Nebývá dobré aby na vás někdy "doktor" řval. Měl jsem z ní šílené stavy a vůbec mi nepřišla jako specialista, spíš naopak. Při ptaní se na psychické nemoci neumí smysluplně a do hloubky vysvětlit podstatu duševní nemoci, pořád říká to jste nemocný to je nemoc. Za mě nejhorší a už nikdy tahle osoba.

K paní doktorce docházím už pár let. Její přístup se mi velmi líbí. Je obětavá, ochotná, velmi příjemná. Vše pečlivě vysvětlí, umí poslouchat, nikdy z ní nemám pocit, že obtěžuji či zdržuji. I v době mého rizikového těhotenství, kdy jsem se o svůj psychický stav obávala zatím nejvíc, vč. zdravotního stavu mých nenarozených miminek, mě držela "nad vodou", vše se mnou důkladně konzultovala, doporučovala, ochotně spolupracovala, vysvětlovala. Mohu jen doporučit a přát si, aby takových lékařů bylo u nás mnohem víc, a to i v jiných oborech.

K paní doktorce už docházím několik let. A prostě ani po těch letech se nemůžu zbavit pocitu, že je to jeden z nejlepších lékařů, jakého jsem kdy mohl poznal (nebylo jich málo a to i mimooborově). Profesionální, ale hlavně prolidský přístup, tolerance, obětavost a pochopení, z ní dělá jednoho z nejlepších odborníků ve svém oboru na severu Moravy. I sestřička je velice příjemná a ochotná. Za mě jedině jasné DOPORUČENÍ!

R

Když jsem se před 6-ti lety dostal až na samotné dno a žádný psychiatr neměl zrovna volný termín,tak Mudr. Alexandra Sedlářová se mě ujala a léčím se u ní už těch 6 let a je mi tak dobře než jsem dotoho spadl. Umí soucítit s člověkem a dát mu naději a pozvednout mu náladu na zbytek dne když vám je nanic. Jsem jí vděčný za to co pro mě dělá a na každou návštěvu k ní se moc těším Děkuju-)

Nemohu vůbec doporučit. Lékař, který se zabývá lidskou psychokou by si neměl dovolit bez důvodně řvát po lidech a tím je ještě více zdeptat, že se jejich stav rapidně zhorší. Pokud je to míněno jako provokace a vyburcování pacieta, dá se to pochopit, ale pokud to udělá již po několikáte, musí již znát reakci daného člověka, že ho to ještě více zdeptá. Jsem ráda, že jsem od paní doktorky odešla, vůbec mi nepomohla a při její léčbě jsem měla šílené stavy, kdy bych nejraději skočila pod auto. K ní už nikdy.

B

pani doktorka je velmi prijemna,hodna,dokaze vas vyslechnout a poradit,nedala bych na ni dopustit i kdyz je na me nekdy tvrda,ale tak to asi musi byt,jsem rada ze chodim k ni,hodne mi pomaha,je nejlepsi,umi se i pekne zasmat,proste je skvela a sestricku ma luxusni,je moc prijemna,dekuji blanka Mencnerova