Jaroslava Janosova
Mudr.A.Beníšková je výborná lékařka . Chodili jsme k ní skoro 20let i s postiženým synem . Přesto že se lékařů bojí, k pani doktorce chodil rád. Byla vždy milá a blomby, které nám dělala, stále drží. Bobužel ve škole již není a nemůžeme zjistit kam odešla.
Karol
Velmi milá paní doktorka i sestřička. Chodím k ní už od malička a veškeré plomby mi stále drží. Pokaždé se snaží navrhnou i levnější varianty a také umí člověka perfektně uklidnit před nějakým nepříjemným zákrokem.
Martin Balík
Chodím k ní od ZŠ, vždy naprosto spokojen!
Karolína
Tuhle doktorku já zbožňuju:-D Správná ženská!. Chodím k ní od mala, protože jsem do zš Fingerova přímo chodila do školy. A vždycky byla báječná, jako malá jsem kazy neměla a jakmile se objevili v dospělosti byla jsem velmi ráda, že zrovna doktorka Beníšková je zvyklá na malé děti, tím pádem velice milá,vlídná,citlivá. Navíc neuvěřitelně lidská, poklábosí ona i její sestra povykládáme a mám pocit, jak když nejsem u zubaře. Navíc není drahá, což v dnešní době je hodně velké plus.
Bohužel k ní nemůžu zapsat přítele ani bratra, protože už má doktorka teď 6 lidí, kteří čekají jestli na ně přijde řada.
A co se akutních bolestí týče, jak tady někdo psal. je zcela normální, že pokud je to akutní bolest jde se na pohotovost, pokud není místo u vaší doktorky na objednání. A to tak platí všude!!!
milisdy
v utery odpoledne jsem volala pani dr s tim že mam velke bolesti , odchlipla s emi dasen a zanitilo se mi to . sestřička mi řejkla že mam dojit nasledujici den v osm rano , což jsem take udělala v doměni toho že když je to tedy bolestive a byla jsem domluvena tak mě veme hned jak dorazim vzhledem k tomu že jsem v čekarně byla jedina , bohužel se tomu tak nestalo , čekala jsem hodinu a pul a sestřička brala lidilkteří chodili za po mě , když jsem chtěla vědět proč už mě nevzala , odpověděla že maji púřednost objednani , pokud vim tak dr je povinen ošetřit pacienta ktery přišel s boletsmi přednostně , když jsem řekla že tedy čekat nebudu protože už nemam dele hlidani syn sestra mě chtěla objednat což mě velice rozesmalo jelikož listovala v kalendaři až do další konce měsíce . vzhledem k tomu že to bylo velice bolestive , jsem nemohla čekat další měsíc a nezbylo mi nic jineho než si zajít na pohotovost . velice nedoporučuju!!!!
Renata
Perfektní odborník,jsou bezvadně sehrané se sestřičkou.Kéž by bylo takových profíků více.Vše vysvětlí a netahá z lidí peníze.DOPORUČUJI!!!!!!!!!
Naprostá spokojenost, přístup na jedničku a navíc se u ní cítím mnohem méně nervózně než normálně... paní doktorka má prostě pozitivní vliv na okolí.
Skvělá, velmi příjemná, báječná i pro děti. Takový lidský a milý přístup jsem u lékaře ještě nezažila.
chodim k ní odmalička.... naprostá spokojenost... pokecá , poradí, pomuže :D od ní nic nebolí
Jsem velice spokojena, doporučuji!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze