MUDr. Alexandr Březina

Pediatr Více

Benešov 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Sam. ord. PL pro děti a dorost

Pražská 2189, Benešov

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Nejlepší lékař. Lepšího jsme si nemohli přát. Kéž by bylo takových doktorů jako pan Březina více. Ještě se mi nikdy nestalo abych se k němu nedovolala a to je sám bez sestry. Skvělý přístup k dětem, s humorem, formou hry. Pokaždé poradí. Pamatuje si problémy pacientů, o jakého pacienta se jedná. Nic nebere na lehkou váhu. Je to opravdu profesionál. A působí ve třech ordinacich. Při nemoci můžete přijet do jakékoliv z nich. Nikdy jsme u pana doktora nečekali dlouho. Dáváme 10 hvězdiček z 10

Umístění: Sam. ord. PL pro děti a dorost • Jiný

Pro svého syna jsem hledala lékaře už před narozením a nemohla jsem vybrat lépe .Děkujeme pane doktore za váš přátelský přístup a žádné zbytečnosti pro našeho syna

Umístění: Sam. ord. PL pro děti a dorost • Jiný

Velmi příjemné vystupování s přístup k dceři. Sleva dcery popisují výstižně naši první návštěvu: “S panem doktorem budeme kamarádi”
Léčba byla přesná a rychlá.

Umístění: jiné místo • Jiný

Odpravdu dobrý doktor.Poskytuje skvělou péči a i návštěvy vždy působí příjemným dojmem.Jsme spokojený.

I
Umístění: Sam. ord. PL pro děti a dorost

Chodíme k panu doktorovi se synem půl roku a jsme nadšeni. Do ničeho nás nenutí, jeho prohlídky jsou zábavné a profesionální. Vždy se na něj syn směje a celková návštěva je příjemná. Zástavá přírodnější metody a to je pro mě úžasné. Mohu mu zavolat kdykoli a vždy poradí a pomůže. Jsem opravdu ráda, že jsem našla tak skvělého doktora.

N

Pan Dokror Březina je báječný lékař , je ochotný , vždy poradí a vše vysvětlí . Telefon zvedá kdykoliv je potřeba . Je vtipný a to se dětem určitě líbí .

B
Umístění: Sam. ord. PL pro děti a dorost

Absolutní spokojenost.chodím k němu já sama,moje dcera i další co čekáme půjdou k němu.vždy všechno vysvětlí několikrát zopakuje,napíše na papír,kdykoliv mu můžeme zavolat o radu.vždy ochotný a milý,dcera ho má ráda a nebojí se k němu chodit.doporučuji

Je legrační, což ocení i děti :-) a nenutí k ničemu, dá se s ním upřímně bavit. Kéž by bylo takových lékařů víc!

Pan doktor Březina je vždy ochotný poradit, vše vysvětlit srozumitelně a tak, že po odchodu vím, co má moje dcerka za problém. Napíše rady na papírek, takže nejsem nervozní, že něco zapomenu. Je velice klidný a působí mile. Po telefonu poradí a uklidní.

S panem doktorem jsem moc spokojená, vždy dobrá nálada, snaha pomoci, vysvětlit, poradit dle nejlepšího svědomí, bonus: rady píše pacientum na papírek :-D Příjemná sestřička která to umí s dětmi.