Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 5 Více
Dana Truhlářová
Dobrý den,chci se pouze zeptat zda pan Pimakhin stále přijímá nové pacienty.Děkuji za odpověd.
V. Skopcová
Vynikající lékař, profesionál. Chodím do jeho ordinace řadu let a musím říci, že to je nejlepší zubař, jakého jsem kdy měla. Poděkování též skvělé práci pana asistenta!
KH
Jako skoro každý jsem se vždy návštěv zubaře obávala, ale od doby, co chodím k panu Dr. Pimakhinovi a jeho zdravotní "sestřičce", tak to pro mě není vůbec stresující záležitost.
Ošetření je bezbolestné a velmi šetrné. Cekově jsem spokojená.
V.V.
Pan doktor a pan asistent jsou velmi ochotný, chodím k nim už 4. rokem a jsem velmi spokojená. Ceny odpovídají kvalitě. :)
M.Šitinová
Ošetření u pana doktora je absolutně bezbolestné a perfektní.V celé ordinaci panuje i díky panu asistentovi pohoda a super nálada.Jsme moc rádi,že tam můžeme chodit.
Zhanna
U pana doktora bylo vždy bezbolestné ošetření, má lidský a profesionální přístup k pacientovi, má příjemnou sestřičku. Děkuji a doporučuji!
Katka
S panem doktorem jsem velice spokojená. Je příjemný, hodný a ochotný. Vše vysvětluje. Vyléčil mi zánět, opravil všechny nedostatky po předchozí lékařce. Je opravdu skvělý.
Tento lékař je opravdový profesionál, vše co se mnou bude dělat vysvětlil, řekl i ceny a že si můžu vybrat co chci. Přišla jsem k němu na doporučení od kolegyně se zánětem a neprůchodnýma kanálkama, vše vyčistil a zánět je pryč. Mohu jen doporučit.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
prosím o adresu nového působení pana doktora Pimakhina a popř. telefoní kontakt, z důvodu navštěvy případného objednání
děkuji
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pan doktor Pimakhiin nyni poskytuje své služby na adrese: Liberec, Husova 73, v budově F-1 Technické univerzity.
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci