Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Milan Blažek
Minulý týden volala moje maminka, které je 92 let, že má bolesti v zádech, že nemůže bolestí spát a vstát s postele a že má oteklé nohy. Potřebovala okamžitou pomoc, já její syn, bych jí ihned odvezl k lékaři, ale pan doktor se na mojí maminku obořil, co by ještě ve svých 92 letech chtěla. Doslova jí řekl: "snad abych vám ubral léta"?! Potom jí odbyl, že má přijít 29.5., tady 12 dní od rozhovoru. Moje maminka, jiného doktora nechce, že už sem chodí cca 50 let. Trpělivě čeká v bolestech na toho 29.5., kdy jí konečně budu moct odvést. Myslím, že by se měl pan doktor zamyslet nad svojím jednáním a mamince se omluvit. Byla s tohoto jednání smutná a říkala, že už chce umřít, aby nikomu nevadila. Vždyť přece staří lidé také chtějí žít kvalitní život, mějme k nim úctu!!!
MP
Lékař výborný, ale sestra je jedna velká katastrofa. Neochotná, nafoukaná, pomalá, líná a vše je pro ni problém. K pacientům se chová jak ke kusu hadru a těžce nemocnému pacienovi řekne, ať si počká v ordinaci 3 hodiny. Neochotná s čímkoliv pomoci a absolutně neempatická. A kdo se odváží zaťukat na dveře, se zlou se potáže. Jestli ji práce nebaví, ať ji nedělá.
Eliška F.
Pan doktor je moc hodný, pomůže, poradí a snaží se hledat příčinu problému. A ne, že jen předepíše antibiotika na všechno jako ostatní.
turynský
Kdo to umí ten to dělá,kdo to neumí ten to učí,kdo tomu nerozumí ten to řídí a povídá nesmysly,a proto není divu,že je neustále nabitá čekárna.Lide vědí co chtějí,a proto tam chodí.Je to skvělý lekař na správnem místě.
Krausová
Neodborný, nafoukaný, píše to co nemá, pořádně nevyšetří a pošle pacienta tam, kam nepatří - NEUMÍ !!!!!!!!!
Viki
Je to skutečně velmi schopný lékař a hlavně není z těch lékařů, který na vše opakovaně píše antibiotika, nabízí i jiná řešení, což je poměrně vzácné. Skvělý přístup k pacientum
chodím k němu léta a jsem maximálně spokojená....
Odešla jsem, hlavně z důvodu narvané čekárny a neochoty vzít mě přednostně jako kojící. I přesto jsem z něj měla vždy pocit, že sice naslouchá, ale bagatelizuje.
Velmi dobrý, krásně mi vždy narovná záda... :-)