Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
karelpich
Pan doktor Aleš Vopelka se o mne staral 10 dní zbavil mě problémů, je to vynikající lékař a nejen to je to správný chlap, dovede si s pacientem popovídat i o jiném než zdravotních problémech , které máte. tomuto lékaři moc děkuji a hluboce se před ním klaním Děkuji !!!!!!!
Pokud bude třeba vždy se k němu vrátím !!!!!!!!!!
Karel Pich Karlovy Vary
Jirka
Trousilová: plne s ni souhlasim. pan Vopelka je uplne arogantni a chova se povysene. kdyz pacient mluvi s panem Vopelkou tak neni s nim zadna domluva. protoze si stale stoji za svym a je mu uplne jedno jak si to zaridite. jeste vam pred nosem zabouchne dvere aniz byste svou vetu dokoncil. nekolikrat jsem se s nim pohadal za to ze nehodlam mit kvuli nemu v praci vyhazov. doliha na me pan Vopelka a zaroven muj sef a ted co? to se mam jako vykaslat na svoji praci aby pan Vopelka mel radost?
Trousilová
Možná je pan doktor dobrý doktor - do té doby, dokud se nestane nějaká komplikace. Pak dává ruce od pacienta ruce pryč - udělá pouze základní ošetření. Navíc, pokud je pacient téměř 80 letý senior - nemá pan doktor co řešit. Na jeho oddělení došlo u mého tatínka při výměně céfky k protržení močového měchýře. Jeho hulvátské vyjádření nad pacientem, který je bývalý lékař, nemá obdobu. Pan doktor ať se naučí být v první řadě ČLOVĚKEM, možná by neškodilo si vzít příklad z přístupu zdravotníků k nemocným v hospicích.
Fiala Miroslav
Chtěl bych moc poděkovat panu doktorovi Vopelkovi, který mě operoval na rakovinu prostaty. Při zahájení operace jsem měl PSA 88 a nyní mám PSA 3.53. Dále bych chtěl poděkovat doktorům, kteří mě léčili ze zánětu
varlete - Dr. Dass, Primář Vlček a Dr. Hlavatý. Nyní chodím na doléčení k Primáři Vlčkovi, který má
velmi příjemný přístup k pacientům. DĚKUJI.
Fiala Miroslav - Ostrov
Fiala Miroslav
Příjemný pan doktor a bude mě operovat a tak doufám, že to dobře dopadne.
ochotnej!!!není líný!!!
Výborný odborník,milý a ochotný,jsem naprosto spokojena s jeho péčí,doporučuji všem.Díky pane doktore,jste jednička ve svém oboru.H.T.