Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Sally
Nemam dobrou zkušenost..Na místo očekávaných antibiotik, které by kočička potřebovala dostat na urologický problém jsem obdržela "dobrou radu" podávání kuřecího vývaru a lék, který se podává starým zvířatům, když kulhají.. Žádné další vyšetření se nekonalo a odešla jsem o 800,-Kč lehčí :-) Samozřejmě jsem vyhledala jiné veterinární zařízení, a už ho měnit nebudu..
Edita
Hrůza děs běs na této klinice, doktorka neumí ani odebrat krev, poté, co zcela rozpíchala mé fenečce nohy a nic neodebrala, nás ještě v klidu poslala pryč, už nikdy bych tam se svými miláčky nevkročila. Nikdo mi nic nevysvětlil, zaplatili jsme nehorázné peníze a poslali nás jednoduše pryč, aniž bychom věděli, co naší fenečce je,... nechápu tento postup. Hodiny čekáte v zaplněné čekárně, zmatky a doktoři se mezi sebou asi nedomlouvají, kdo co dělá a nědělá, systém fungování této kliniky nechápu.
Lada Pazderníková-Orlov
Již několik let navštěvuji tuto kliniku se svými psími miláčky a nikdy bych nešla na jiné veterinární pracoviště.Přístup lékařů ke zvířecím pacientům i jejich majitelům je vždy vstřícný.Dokáží vše podrobně vysvětlit,pacientům věnují při vyšetření dostatek času a během chvíle si dokáží získat důvěru i našich nemocných miláčků.Proto bych chtěla touto cestou poděkovat všem lékařům,asistentkám i praktikantům této kliniky za jejich obětavou péči a přeji této klinice jen to nejlepší.
Daniela H.
Výborný kolektiv, lidský přístup. Jako dlouholetá chovatelka jsem za život poznala hodně veterinářů, (dobrých i horších), ale teď jsem konečně zakotvila na stálém místě. Již nikdy nepůjdu jinam.
Jsem spokojená a nikdy bych svá zvířátka nesvěřila nikomu jinému!:-)