Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
JK
Připravte se na nepříjemnou a arogantní sestru na příjmu. Po několika hodinovém čekání jsem návštěvu tohoto lékaře vzdal a to jsem byl objednaný.
Zdenka
Vynikající doktor MUDr.Štěpánek. Za poslední 3 roky jsem byla v rukou 4 různých doktorů. Zubaře, implantologa, ortodoncisty, chirurga. Prožila jsem si mnohé a jako každá jiná práce krom profesionality je to i o přístupu k lidem a o lidskosti. Lidský, vstřícný, profesionální, komunikativní, pozitivní aj přednosti, které bych tu mohla vyjmenovat ...... krom obrovského profesionála i fajn člověk. Jestli máte strach z jakéhokoliv zákroku, tak s tímto pánem se nemáte čeho bát. Z CELÉHO SRDCE DOPORUČUJI !!!!
Lenka Křížová
Z trhání 8mičky jsem měla příšerný strach ! Po přečtení všech názorů na pana zubaře Aleše Špačka jsem pana doktora kontaktovala a objednal mě hned na další den ! Panu doktorovi moc děkuji za ochotu a vstřícnost ! Pan doktor je milí a vše vysvětlil a hlavně to vůbec nebolelo O:) Pane doktore smekám před Vámi jste super a ještě jednou moc DĚKUJI !!!! :)
Hana Prášilová
Pan doktor Štěpánek je vynikající lékař, který mi dělal implantáty. Podstoupila jsem několik bezbolestných chirurgických operací, kontrol a rentgenů. Při práci mu asistují další kolegové a sestřičky a tak to rychle „odsýpá“. A že se musí někdy čekat i když je člověk objednaný? To je úplně normální. Také mu velmi často vozí pacienty ze silničních havárií k chirurgickému zákroku, a ty mají přednost! Já jsem např. byla objednaná na kontrolu a na rentgenovém snímku se našel nový problém a tak jsme ho hned vyřešili. Kvůli tomu ostatní museli prostě pár minut počkat. Já jsem ale odešla se zdravým zubem. Pana doktora může všem jenom doporučit.
Atalera
Dnes mi pan doktor Štěpánek trahl 8. Všechno proběhlo rychle a žádná bolest ani při umrtvování - nic. Je profesionál, ohleduplný. Stejně tak sestřičky jsou fajn, je tam sice hodně lidí, ale jde to rychle a nečeká se nijak dlouho. Pana doktora mi doporučila kamarádka a jsem ráda, že jsem ji poslechla, jsem spokojená se vším ! Určitě doporučuji.
Tereza
Absolutní spokojenost, pan doktor sice moc nemluví, ale práci odvedl profesionální. Vstřícný přístup celého personálu mě velmi překvapil. Extrakce dvou horních osmiček vůbec nebolela, na žádost jsem dostala i léky proti bolesti. Nemůžu si vůbec na nic stěžovat.
Petr
velmi vstřícný - platí o celém personálu, jeho rychlá a bezbolestná práce mi vyhovuje. Dle mých zkušeností pokud se jedná o malý zákrok, tak provede rovnou, pokud komplikovanější, tak domluví termín. Dvakrát podstoupena extrakce osmiček.
michal.kunst
U pana doktora to jede jak na běžícím pásu. Moc nemluví, ale práci odvedl profesionální. Zákrok: extrakce osmičky
Marťa
Přístup k pacientovi výborný, rychlý a bezbolestný zákrok - extrakce osmiček! Mohu jen a jen doporučit! :) Tolik jsem se zákroku obávala, ale pan zubař je velice šikovný a člověk na pravém místě! Moc děkuji! :)
Hana Štěpničková
Tak dokonalé zuby jsem ještě nikdy ve svém životě neměla .Až nyní, kdy mi MuDr.Štěpánek udělal zubní inplantáty.
Musím poděkovat za dokonalou práci i přístup k pacielntovi.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Třebíči
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Třebíči
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Třebíči