Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Roník 30
Po vstupním pohovoru na této klinice, kde jsme se dozvěděli, že já se mám přežírat(mám 49kg) a přítel má přestat kouřit(krabička denně), s tím že ale pana doc. nezajímalo mé onemocnění štítné žlázy, prý si s tím tělo poradí samo a přítelova operace varlete, jsme z kliniky vypadli úplně zničeni. Přítel dokonce navrhl, že to zkusíme ještě sami(po 2,5 letech). Navíc mám cystu na vaječníku, kterou mi chtěl pan doc.odsát a s tím provést i průchodnost vejcovodů (až později jsem se dozvěděla, že by ta operace byla zbytečná-cysta v těhotenství může zmizet).Takže jsme tam nechali 700kč za prohlídku a odběry. Na štěstí mám skvělou kamarádku, která se v tomto docela vyzná a ta mi poradila CAR ve FN. Jsme tam skoro měsíc a přístup doktorů i sestřiček je neuvěřitelný:-). Za celou dobu, kdy proběhlo pár vyšetření, odběrů jsme tam zaplatili 30kč. A co Fertimed? Tohle mluví za vše, jelikož jsem tam nechala nějaké peníze, chtěla jsem znát výsledky těch odběrů. Nepříjemná sestra se mě zeptala, na co to potřebuju vědět a zároveň mě sjela, že se mám raději starat o tu operaci, že ty odběry nejsou důležité.....tak proč mi je vlastně dělaly? Byla jsem v šoku. Když to řeknu blbě, tak za ty peníze by se Vám tam měli podbízet a ne z Vás ještě dělat idioty, jako že Vy ničemu nerozumíte..Člověk tam přijde psychicky vyčerpaný a oni Vás oberou o peníze i o iluze. Naopak ve FN po Vás finančně nic nechtějí a ještě k Vám mají citlivý přístup. Mimochodem nám sdělili, že moje štítná žláza a přítelova operace může být příčinou našich problémů, ani zmínka o váze a kouření, ani odsátí cysty:-)
Markéta
Přestože nám 1. pokus o IVF nevyšel, nemám důvod svalovat vinu na zaměstnance Fertimedu, jako to dělají někteří. Chování lékařů i sestřiček bylo vstřícné, všechny otázky mi byly zodpovězeny. My jsme ocenili, že nám pan docent Sobek hned při úvodním pohovoru sdělil kolik za 1 cyklus zhruba zaplatíme. Pan docent byl příjemný a vtipný, pouze mu nevyšla prognóza, že budu hned těhotná, ale za to ho nemůžu vinit. Doporučuji.
cececha
Bohužel jsme taktéž dali na radu známých a nechali se pořádně oškubat, nemluvě o tom, že jsme ztratili více než rok života, nervů a třeba i možnost otěhotnět :-( Setkali jsme se tu pouze s necitlivým přístupem k pacientům, kteří jsou mnohdy na pokraji psychických sil, s naprosto neodborným určováním diagnóz jen aby vytřískal co nejvíce peněz, a s příšerným chováním, pokud zbytečné placené úkony odmítnete. Z Fertimedu jsem naprosto zklamaná a znechucená a nemůžu ho doporučit ani nejhoršímu nepříteli!
přístup sester ve Fertimedu byl úplně v pohodě, ale jakmile jsme došli k MUDr. Sobkovi, tak to byl jednoduše řečeno jeden velký děs :( krom toho, že jsem si vyslechla, že on u nás nezvonil abychom k němu šli, jsem se dozvěděla, že nejlepší je děti nemít vůbec . . . toto jsou přímo jeho slova, po 10 minutách jsem byla tak rozhozená, že jsem odcházela se slzami v očích a se závěrem, že k němu už nikdy !!!!
Dne 21.8.2011 slaví moje dcera Zuzana 18-té narozeniny. Tento lékař byl svého času snad jediný na tak vysoké úrovni a hlavně přístupný veřejnosti, abych mohla dítě mít. Jeho přístup znám osobně od prvopočátku až po porod. V době (21.8.1993) pan doktor byl na odjezdu na rodinnou dovolenou, právě díky nám ihned neodjel. Musím mu poděkovat ještě po 18-ti letech za jeho snahu vyjímečný přístup. Nelituji, že jsem za ním vážila cestu přes polovinu republiky po celé těhotenství.
Lenka
Já bych o Mudr. Sobkovi nemohla napsat nict špatného. Nesetkala jsem se zatím s ničím, co by mě mělo znepokojovat, či nějak provokovat, či vadit. Naopak oceňuji jeho lékářské znalosti a přístup. Také celý personál je úžasný, sestřičky a ostatní doktoři velmi milí.
Chtěla bych se zapojit do této diskuze. S manželem jsme před rokem navštěvovali Fertimed v Olomouci, hned při prvním pohovoru jsme se setkali s panem doc. Sobkem a vůbec na nás nepůsobil tak,jak tu mnozí z vás píší... je pravda, že používal "vtípky", které mi spíše přišly jako vhodný způsob na uvolnění situace, než jako arogance, o které tu někdo píše... i když je pravda... málo kdo je asi schopný v takové situaci přijímat humor....mně naopak seděl :o) a manžel si také na nic nestěžoval. Při další návštěvě jsme pak byli u jiného lékaře...ale pak jsme již chodili jen k dotoru Sobkovi ( sestřičky byly velmi ochotné a vždy nám s objednáním vyhověly ) a po třech měsících se zadařilo a máme 2 krásné holčičky!!! :o)) já můžu rozhodně jen a jen pana doc. Sobka i všechny zaměstnance Fertimdu v Olomouci doporučit!!!!
Dobry den, bohuzel musim souhlasit vetsinou negativnich nazoru. S prvniho prijmaciho pohovoru jsme byli s partnerem jak opareni ale rekli jsme si ze touha po diteti je silnejsi. Neosobni pristup, stridani se od jednoho lekari k druhemu takhle si opravdu funkci soukrome kliniky nepredstavuji. Neosobni a ponizujici jednani pri transferu embryi kdu je pritomen krom p. Sobka i nejaky cizi muz o kterem vam nikdo nerekl kdo to je a uz vubec se nikdo ani nezminil natoz aby se vas zeptal na svoleni jeho pritomnosti pri transferu. Vrcholem vseho byla situace, kdy po transferu embrii jste informovana o pouziti veskereho zamrazeneho spermatu a po vice nez roce mate telefonat ze spolecnosti Fertimed ze si mate prijit zaplatit prodlouzeni zamrazeni spermatu o kterem si celou dobu myslite ze uz neni.....
Pan docent i ostatní doktoři a sestřičky jsou skvělí a vstřícní. Služby jsou naprosto nadstandardní. Nechápu ty, co tady píšou, že je to jen byznys, jestlipak nejste nějaké socky, které závidí panu doktorovi, že vydělává peníze?
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci