Hlavní 155, Kněževes
Perfektní přístup pana doktora, velký profesionál a odborník, který vždy poradi a pomůže. Pana doktora znam bezmála deset let, a me obe deti jsou v Te nejlepsi a nej srdečně jsi péči!
Michaela Vondráčková
Michaela Vondráčková (3.března 2016)
Výborný lékař, odborník a moudrý člověk se srdcem na pravém místě. Má v péči všechny mé děti a nikdy bych jej nevyměnila. Líbí se mi jeho přístup k dětem, oslovuje je "broučku". Velmi si cením jeho dobroty a obětavosti. Kdyby existovala anketa o nejlepšího lékaře, určitě bych jej nominovala...
K panu doktorovi chodí obě naše děti a nemůžeme než chválit. Ordinace je vždy skoro prázdná a příjemně upravená, takže jdeme hned na řadu, přístup je vždy super - můžeme se zeptat na cokoliv a dokonce je pan doktor připraven pomoci i mimo pracovní dobu, protože nám předal i své soukromé číslo.
Jeho přístup k dětem je velmi citlivý a milý, děti se nebojí ani na injekci. Můžeme jen doporučit - je to odborník a má přímo otcovský přístup!
Skvělý pan doktor, k malým pacientům velmi milý, pro rodiče vždy připraven pomoci. Velice si vážím jeho znalostí a jeho přístupu k dětem.
úžasný pan doktor
Hanka
Pan doktor je velice zkušený pediatr, hodný na děti, má laskavý přístup. Vřele doporučuji.
Jana Celerinová
Všem doporučuji, pan doktor má v péči mé tři děti a jsem s nim moc spokojená, výborný pediatr a výborný člověk.
moudrý, rozvážný a umí poradit
Ladislav Kuchař
Nemohu si jej vynachváli. Nevím jak to dělá (určitě obrovská zkušenost), ale vždy se na 100% shodovala jeho diagnóza a prognóza s realitou. Jsme moc rádi, že naše dcerka má takového pediatra.
Pana doktora uznávám od té doby, co jsem ho poznala (18 let). Je velice pečlivý, milý, umí to s dětmi. Jsem moc ráda, že obě mé děti měl ve své péči právě on. Jelikož už jsou děti skoro dospělé, budeme se s ním muset zanedlouho rozloučit, přiznávám, velice neradi.