Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Daniel K
Pana doktora jsem měl tu čest poprvé potkat na třebíčské pohotovosti. S přístupem jako od pana doktora jsem se ještě nesetkal. Lidský přístup, podrobné vyšetření a vysvětlení mého úrazu. Následná kontrola v jiný den probíhala v podobném duchu, přátelský, vstřícný přístup se zájmem, který na mě působil velice příjemným dojmem.
Naďa P.
Děkuji MUDr. Pařízkovi za odstranění ganglionu, zůstala mi prakticky neviditelná jizvička. Pan doktor je velice milý, optimistický a příjemný lékař.
šoch p.
Děkuji doktore,čtvrtý den bez bolesti.Velmi profesionální a lidský přístup.S takovým přístupem k pacientovi jsem se ještě nesetkal.
Dana T.
Pan Doktor Pařízek je odborník na svém míste .Je to lékař s citlivím a příjemním vystupováním .Jsem rada že mně ošetřuje a léči nevadí mi ani dlouhé čekaní na vyšetření i když jsem objednána je nás hodně nemocných a chápu jakje to náročné pro něho aby ,každému vyhověl a léčil ho nejen jako telesne ale i duševně .je to optimistický andílek .děkuji pane doktore .Nemocnice Třebíč může bít hrdá že má tak kvalitného lěkaře .Dana