Tereza P.
Pan zubař je asi jeden z mála (možná jediný), kdo je v blízkém okolí ochotný přijmout nového pacienta. Po dlouhém a zoufalém hledání nového zubaře po té, co naše zubařka bohužel přestala ordinovat, jsem byla ráda (i díky ohlasům zde), že přijal mě i s rodinou. V ordinaci jsme byli celkem 2x a pozitivní dojem z pana zubaře bohužel nemám. Vybavení ordinace je úplně někde jinde, než by dnes mělo být, na rentgen a trhání osmičky posílá k jinému zubaři (tak nevím, proč vlastně chodit k němu). Co se týče přístupu k dětem, spokojená jsem také nebyla. Po tom, co jsem zde četla, jsem čekala něco jiného. Dvouleté dceři násilím otevřel pusu a odcházela s brekem, což asi nebude úplně ideální, aby se v budoucnu zubaře nebála. Mně prohlédl zuby rychlostí blesku pouze s použitím zrcátka a konstatoval, že je mám pěkné. Lidsky špatný určitě není, člověk si s ním popovídá, ale to je asi tak všechno. Nemám s panem zubařem dlouhodobou zkušenost, ale stačilo mi. Jsem ráda, že se nám podařilo najít novou paní zubařku, kde společná prohlídka s dcerou netrvala 5 minut, ale půl hodiny, pusu po počáteční nespolupráci otevřela dobrovolně a já neodcházela s pochvalou, ale se zánětem dásní (s půlročním odstupem od kontroly u pana zubaře). Nechci pana zubaře úplně hanit, je možné, že předchozí roky fungoval jinak, ale v současnosti ho bohužel chválit nemohu.
Václav
Po negativních zkušenostech s předchozím zubařem, jsem se léta neodvážil k žádnému jít. K pan doktoru jsem dorazil doslova za pět minut dvanáct, ihned mě přijal a přes špatný stav mých zubů, mi neřekl jediné křivé slovo. Je velice ochotný a vše pečlivě vysvětlí a vrtání nebolí ani bez injekce (samozřejmě dává na výběr, zda ji chcete). Jen se divil, proč pod netěsnící plombou nemám podložku a proč mám přední zuby spravované černou plombou (u předchozího zubaře bohužel nebyla možnost volby). Děkuji panu doktoru, že odboural můj strach ze zubařů. Mohu jen doporučit.
Zuzana
Pan doktor ma skvely pristup k pacientum, velice ochotny a lidsky pristup, dela dobrou praci - velka spokojenost, temer bezbolestne, rychle a peclive. V cekarni se dlouho neceka - zadne casove skluzy, bere temer na minutu presne podle objednavky. Neodmitnul vzit i nove pacienty. Neni drahy, neuctuje si nic navic (jak je to napr. v jinych ambulancich) A vzal si do pece i male deti a te se konecne neboji zubare :)
Je skvělý , jsme s ním i se sestrou moc spokojená . Ošetřuje i mého manžela který je na vozíku a velmi ochotně mi pomůže ho dovést do ordinace . Mám ho ráda pro jeho lidský přístup k pacientům .
Šárka Šmídová
velká spokojenost. Z tohoto zubaře rozhodně nejde strach a z ordinace člověk odchází s úsměvem, mohu jen doporučit. I pro děti !!! :-)
Skvělý doktor, moc mě mrzí, že už k němu nechodím co jsme se odstěhovali. U něj jsem se vůbec nebála.
Můstky drží i po mnoha letech, precizní práce, dobrý vztah k pacientům.