Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Linda
Výborný lékař i diagnostik. Po konizaci při otěhotnění hlídá svědomitě, zamezil předčasnému porodu díky důkladnému vyšetření a apelování na navštívení spec.pracoviště v Podolí. Doporučuji, své pacientky si pohlídá...
Ivana B
Příjemný lékař, vše vysvětlí. Poradi.Nikam nespěchá, sestry také příjemné.
příjemné vystupování
Byla jsem u něj jednou, ještě v Rumburku a naposled. Výsledky mi odmítl vysvětlit stylem stejně tomu nerozumíš a když jsem ho požádala, aby zavolal mému gynekologovi, který s ním chce výsledky probrat, tak to odmítl, protože MUDr. Kotouš je odborník na děložní čípky a můj lékař "jen" porodník. Zajímavé, že když jsem si nechala dělat stejné vyšetření opakovaně u jiného lékaře, tak se ve výsledcích naprosto rozcházeli. Tak nevím... Každopádně nedoporučuji už kvůli aroganci.
každý má svuj názor..
K panu doktoru Kotoušovi docházím již několik let a nemohu si na nic stěžovat. Nechodím totiž k lékaři proto, aby se mi koukal do očí nebo aby se na mne usmívala sestra. Samozřejmě bych nechodila k lékaři, pokud by se jeho sestřička nechovala adekvátně, ale pokud se věnuje také jiné práci a nesměje se na vás, tak v tom problém určitě nevidím. Jsem smířená s tím, že u každého lékaře strávím v čekárně nějakou dobu, pokud má hodně pacientů, i když je to nepříjemné.
K nikomu jinému bych nechodila, pokud bych nemusela, MUDr. Kotouš je velice schopný lékař, vždy poradí, nikdy jsem s ním neměla žádný problém. Budu k němu do ordinace dojíždět i do Prahy, protože jsem opravdu spokojená s jeho dobrým přístupem k pacientům. Naopak dost často se děsím, když slýchám o vyšetřeních jiných gynekologů od svých známých a vždy doporučuji pana Kotouše, také mluvím ze zkušenosti několika let.
doktor výborný,ale čekala jsem přes 2hod. i když jsem byla objednaná,lidi předbíhají sestra nemá pořádek v pořadí a neřeší to.
velmi příjemný lékař,vše vysvětlí,jsem sním spokojená.
Také s Kamilou souhlasím, MUDr. Kotouš je jeden z nejlepších odborníků na svém místě!
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze