Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
je prostě nejlepší,milý,lidský,prostě skvělý!
Na pana doktora Jurčíka ,který kdysi působil jako primář gynekologie a porodnice ve Vysokém Mýtě ,mám velmi špatné vzpomínky.V těhotenství jsem měla problémy s močovými cestami ,které považoval za banalitu , ačkoliv věděl ,že trpím chronickým onemocněním močových cest od narození..Ani v průběhu hospitalizace mi nedal léky.K tomu jsem měla velké bolesti a křeče v oblasti podžebří .Tvrdil svorně s vrchní sestrou bez jakéhokoliv vyšetření ,že jsou to těhotenské nevolnosti v šestém měsíci obvyklé.Byly to žlučníkové kameny!Kdo měl někdy žlučníkovou koliku ,ví o čem píši.Zlehčováním mých zdravotních problémů ohrozil moje těhotenství předčasným porodem.Prosila jsem ho ,aby mi dal podrobně vyšetřit moč i na bakterie ,že s tím mám potíže od mala ,ale pořád si vedl svou.myslím ,že svoje udělalo i jeho ego.Přece mu nebude nikdo radit co má dělat.Naštěstí jsem se nedala a v osmém měsíci těhotenství z těžkým zánětem ledvin odešla od tohoto lékaře ke gynekologovi do sousedního města.Ihned mě hospitalizovali v nemocnici a nasadili léčbu.A také mi řekli ,že se zánětem ledvin jde ruku v ruce předčasný porod.Myslím ,že i gynekolog byl měl znát alespoň minimum z oblasti urologických problémů u žen.To že jsem za 5 minut dvanáct od tohoto doktora odešla ,bylo to nejlepší co jsem pro sebe a svého tehdy nenarozeného syna mohla udělat´.Naštěstí jsem odešla k velmi zodpovědnému lékaři ,který narozdíl od toho lékaře ,měl se záněty ledvin u těhotných zkušennosti ,což není ani u zdravých žen v těhotenství žádnou vyjímkou. Pěkně nám moje těhotenství znepříjemnil ,zbytečně jsem trpěla.Moje nejhorší zkušennost s lékařem je právě tato.Dnes již mám devítiletého chlapce a sedmiletou holčičku ,obě děti jsou zdravé.Druhé těhotenství bylo u mě také doprovázeno záněty močových cest ,ale s mým lékařem jsme vše zvládli v pohodě .Zkuste si někdo chodit se zánětem močových cest bez léků ,třeba i v netěhotném stavu.Strašně nerada na pana doktora vzpomínám ,dodnes nemohu pochopit proč nechtěl podrobně vyšetřit a pomoci.
The best gynecologist ever. If it was not for him I would not have my 3 wonderful children!
Skvělý doktor
Hanka
Také se mi za pomoci pana doktora narodil syn, u vyšetření i u porodu byl velice ochotný a lidský.Můžu mu jen poděkovat a přát všem aby při pobytu v nemocnici měli právě tak profesionálního lékaře.
Lenka G.
Dne 16.1.2008 se mi za pomoci Mudr. Jurčíka narodil syn. Díky úžasnému lidskému a profesionálnímu přístupu pana doktora na porod i na celý pobyt v porodnici moc ráda vzpomínám. Pan doktor je velice ochotný, vše vysvětlí a pacienty respektuje. Více lékařů jako je Mudr. Jurčík a do nemocnice se budu těšit. Moc Vám děkuji.
Lenka
Dne 25.9.2008 se mi narodil syn Honzík. Pan doktor u porodu sice nebyl, ale při vyšetřeních před i po porodu byl vždy moc příjemný a ochotný. Opravdu na něj ráda vzpomínám.