PhDr. Aleš Franek

Psycholog Více

Klinický psycholog

Obilní trh 4, Brno

• U tohoto pána jsem byla s jedním svým problémem před několika lety. Jednalo se o šikanu ve škole. Zdůrazňuji, že poměrně dlouhodobou a vážnou. Jeho přístup byl otřesný, jestli spoléhal na léčbu šokem, tak katastrofálně neuspěla. Má typický lékařsky arogantní přístup k pacientům a asi hlavně pacientkám. Neustále opakoval, že on bude rozhodovat jestli je to opravdu problém, on rozhodne jak ho řešit, on to všechno zná a všemu rozumí.....Díky němu jsem několik let zanedbávala tento problém, protože jsem neměla důvěru v odbornou pomoc a bagatelizovala jsem ho. Překvapuje mě kladné hodnocení ostatních. Pravděpodobně nemají možnost srovnání s jiným, skutečným odborníkem.

• Pan Doktor je opravdu profesionál. Umí vybrat vhodnou léčebnou metodu a neřeší vše jen léky, ale i ostatními metodami - v mém případě autogenní trénink. Vždy se mi pečlivě věnoval a prošel se mnou všechny problémy a pomáhal mi nalézt řešení. Byla jsem s ním velice spokojená.

• N

S panem doktorem jsem velice spokojená. Je to příjemný, milý člověk na svém místě. Určitě doporučuji.

• I

vyborni pan doktor