Privátní stomatologická praxe
Olšanská 7/2666, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

G

v čekárně se nečeká, pan doktor je šikovný, bohužel ne každému jeho přístup vyhovuje

Bohužel kladné hodnocení dát nemohu. Tak arogantního, věčně podrážděného a namyšleného lékaře jsem snad nikdy nepotkal. Chodil jsem k němu několik let a snažil se jeho chování "překousávat" (v podstatě jsem tam chodil 2x do roka), ale loni už mi došla trpělivost a přešel jsem jinam. V ordinaci vedle je i jeho syn a ten je úplný opak. Slušný a ochotný. Já jsem přešel k někomu jinému, ale Filla mladšího bych doporučil

S panem doktorem jsem spokojená. Chodím k němu již několik let a vždy v pohodě. Vypadá sice trochu přísně, ale zdání klame, je fajn a pokud k němu chodíte pravidelně jako já, tak máte zuby v pohodě :), takže doporučuji. Navíc tam dělá i jeho syn, který je také velmi šikovný, takže když se navzájem zastupují.

K panu doktorovi jsem chodila cca 2 roky. Pan doktor byl vždy velmi arogantní a tak jsem lékaře změnila. Zjistila jsem, že příjemné chovaní lékaře a profesionální výkon lze získat dohromady.

chodím k panu doktorovi už asi 15 let, je moc šikovný, a ras to tedy není. Nepřála bych vám zažít zkušenosti se zubaři, kteří jsem povinně navštěvovala v rámci povinné školní docházky - to byl neskutečný teror a stopy po jejich špatné léčbě mám dodnes.

Je to profík, sice "ras" ale práci dělá dobře, myslím.