MUDr. Aleš Chaloupka

Komenského 323, Nová Paka

Ortopedicka ambulance

Josefa Jungmanna, Nový Bydžov

Přiblížit mapu
Centrum jednodenní chirurgie, s.r.o.

Štefánikova, Hradec Králové

Ortopedicka ambulance

Štefánikova, Hradec Králové

Slovanská 94, Vrchlabí

Jungmannova 114, Chlumec nad Cidlinou

N
Umístění: Centrum jednodenní chirurgie, s.r.o....Více • Zánět po artroskopii Méně

Mudr Chaloupka je lékař na svém místě. Konečně někdo, kdo mě neodbyl a díky němu se mi koleno vrací do normálu. Vstřícný přístup a profesionalita. Tímto způsobem mu velice děkuji.

Číslo ověřené
Umístění: Centrum jednodenní chirurgie, s.r.o.

Bohužel musím souhlasit s posledními komentáři zde. Poté, co jsem stručně popsala svou situaci, pan doktor zpoza počítače konstatoval, že bolavá kolena v 26 letech jsou "normální" a "zdravá", to snad lékař ani nemůže myslet vážně. Když se mě zeptal, co s tím má asi dělat, nevěřila jsem vlastním uším. Neuvěřitelná ztráta času, jsem znechucená...

Hrůza!!! Jeho přístupem jsem byla znechucena! Přes dlouhodobé bolesti mně prý nic není a doktor mi podle jeho slov nepomůže. Jeho doporučení bylo, ať přestanu sportovat, prý to nemá smysl.

N

Velká nespokojenost s přístupem k pacientovi. Neurčí diagnosu a nepošle na další vyšetření, prý k tomu není důvod. Přes dlouhodobé bolestivé zdravotní problémy. Nedoporučuji- nespokojený pacient.

Vyhořelý lékař,bez zájmu o pacienta.Nepomohl mi ,ale počitač ,ten ho baví hodně.Naše zdravotnicví je velká tragedie,jsem zdravotní sestra a chce se mi plakat.

S panem doktorem jsem zatím neměla jediný problém. Vždy když jsem potřebovala, tak mi pomohl a to i přesto, že nemá s mojí pojišťovnou smlouvu. Obstřik jsem si samozřejmě zaplatila, ale jinak si nemůžu stěžovat. Bolest vždy ustoupila a to je myslím velmi důležité! Pan doktor je velice příjemný a ochotný.
A že se u něj dlouho čeká? S tím se setkávám v poslední době téměř všude, takže to už bych snad ani neřešila. J.B.

Pan doktor je super,není povýšený,není arogantní,pomáhá rychle od bolesti a při ošetření stačí ještě žertovat, což je také super.V létě jsem bez fr. holí neudělala ani krok a teď dobíhám i MHD /bez FH/.

Doba je zlá a tento pan doktor dokáže projevit empatii a toho si vážím.

vše ok, ochotný odborník, doporučuji...

velký expert, moc mu děkuji za pomoc. ŠM