Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Jan Chrastina
Znám jako skvělého a šikovného konzultzanta z doby práce u sv.Anny. Aleši, velmi rád Tě uvidím. HCH
Pana doktora doporučuji. Je výborný, pečlivý, přívětivý. Sestra je nepříjemná, podrážděná. Bylo by třeba rozhodně změnit způsob objednávání pacientů a při volání pacientů do ordinace nevolat 4 zároveň. Jedni sedí u lékaře a další 3 jsou odloženi do nedůstojného prostředí - jakéhosi kamrlíku a jsou nuceni poslouchat zdravotní komplikace ostatních. Neskutečné! A čekací doma? Naposledy 3 hodiny. Není také příliš vhodné přijít do přeplněné čekárny, kde sedí několik lidí s vyčnívajícími dráty z nosu. Pro někoho je to běžné, ale spoustě lidí to může vadit.
Přes nepříjemné zkušenosti... k p. doktorovi nemám výhrady. Je výborný.
Výborný lékař!!!Profesionální,hodný a ochotný!Léčba vždy 100%!!!!!
vřele doporučuji
Iveta .S.
Pan doktor , je velmi dobrý lékař, dá se říct ,že trhání polypů bylo bezbolestné, sestřičku by měnit neměl !!! rázně-příjemná :-) kladný přístup k dětem, dcera se jich vůbec nebojí !!!Odstěhovala jsem se téměř 40Km dál a nevyměním ho !!!
V.B.
Pan doktor mě velmi pomohl,je velice příjemný a sestřička je člověk na pravém místě.Více takových.TT
Hloušková Z.
Pan doktor je velmi dobrý diagnostik. Má zájem o pacientův stav, příjemné vystupování, zdravotní problém se laikovi snaží co nejlépe a podrobně popsat. Sestřička je rázná /což není na škodu/, ale velice příjemná, s dětmi to umí a je na ně milá. Jsme velice spokojeni. Není co vytknout.
Pan doktor je velice příjemný, odborně na výši. V mém případě léčba byla účinná.Doporučuji však výměnu zdravotní sestry,která je nepříjemná a má nevhodné chování.
U pana doktora jsem byl asi dvakrát a byl jsem spokojen velmi.
Velice příjemný lékař, dobrý diagnostik. V našem případě vždy ochotný, kladný přístup k dětem, účinná léčba, popř. doporučení.