Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lucie D.
Pro mne nejlepší lékař široko daleko. Ze zdravotních problémů jsem ho navštěvovala téměř každý týden. Léčba sice trvala déle, než je obvyklé, ale nakonec jsem se vyléčila a to především díky pana doktora. Je velice trpělivý a věřil, že se vyléčím. Pan Březina mi pomohl nejen fyzicky, ale i psychicky. Jeho vždy dobrá nálada a optimismus je něco neuvěřitelného. Doporučuji tohoto lékaře na 1000%.
Eliška
Je to pan doktor, vysvětlí,poradí,příjemný, citlivý a i sestřička je skvělá. Mohu jen doporučit.
Kovaříková Jarmila
Velice vynikající lékař,velice osobní přístup,stresovaná ženská je po vyšetření je v pohodě,mám osobní zkušenost,tento PÁN DOKTOR mě operoval a jsem velice spojena
Zuzana Dudková
Je to jeden z mála doktorů,který je příjemný,ví o čem mluví,a je nejlepší!!!!!Můžu jen doporučit!
Edita
prosím vás nevíte někdo ordinační hodiny pana doktrora Březiny???Moc děkuji:)
Macháňová
Ten nejlepší gynekolog pod sluncem,moc mi pomohl a podržel po potratu.
Petra
Nezbývá mi, než se ke všem těm komentářům přidat. Jen bych se opakovala. Prostě skvělá a jedinečná kapacita ve svém oboru. Více takovýchto lékařů.
Markéta
Užasný doktor,kterému 100% věřím vždy mi pomohl, pradil,je to profesionál navíc vždy dobře naladěn:)Škoda že takových není více!
Výborný lékař se skvělým přístupem k pacientkám!
Pan doktor řešil úspěšně moji poporodní komplikaci, byl naprosto perfektní, citlivý a zároveň vtipný, kéž by byl takový lidský přístup standardem. Děkuji pane doktore!